Bába nemá elektriku, Andrej je nadšený. Babiš zkoušel ukázat, že má pravdu, a takto to dopadlo

16.07.2015 7:16

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) je zarytě přesvědčen o správnosti zavedení elektronické evidence tržeb. Nyní začal na svém facebookovém i twitterovém profilu přesvědčovat občany pomocí fotografií z Chorvatska, kde elektronická evidence tržeb již funguje.

Bába nemá elektriku, Andrej je nadšený. Babiš zkoušel ukázat, že má pravdu, a takto to dopadlo
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Vicepremiér Andrej Babiš

Na sociální sítě tak postupně umístil snímek muže, který ukazuje turistům planety za 10 kun. „Dole má tablet s EET a malou tiskárnou,“ píše Babiš ke snímku od kamaráda z Chorvatska.

„Istrie, malá vesnička. Paní prodává lokální ovoce a zeleninu. Černá EET pokladnička, anténka s GSM modulem,“ popisuje Babiš další fotografii.

A k poslednímu zveřejněnému snímku napsal: „Paní říká, že s EET nemá problém, stát postavil silnici, kterou přicházejí turisti, a ona mu to splácí.“

Právě tento snímek vzbudil mezi uživateli sociálních sítí nejvíce humoru. Ptají se například na to, proč má žena na stole ještě kalkulačku, když má registrační pokladnu, či konstatují, že „bába nemá ani elektriku, tak si káble jen hodila pod stůl a Andrej je nadšený. Takhle to bude vypadat u nás“.

A již v květnu dal Babiš na sociální síť snímek z Česka – z Prahy 1, kde podle něj tuniský a alžírský personál v gyrosu na pražském Můstku říká, že napojit jejich pokladnu na EET nebude problém. 

Proti elektronické evidenci tržeb bojují především opoziční poslanci z TOP 09 a ODS, kteří se obávají likvidace malých živnostníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …