Babiš se prý „vycachtal“ v moři a otočil: Bude na ČSSD hodný

05.04.2018 7:41

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) se po návratu z dovolené u moře rozhodl, že by mohl být hodný na ČSSD a ve vládě jí nabídnout hned 4 resorty a post ministra vnitra. Píše o tom server Novinky.cz.

Babiš se prý „vycachtal“ v moři a otočil: Bude na ČSSD hodný
Foto: Facebook
Popisek: Andrej Babiš na Tenerife

Lídr ANO Andrej Babiš se o vládu s ČSSD snaží ze všech sil. Podle všeho nyní předsedovi Janu Hamáčkovi nabídne hned pět vládních křesel. To dosud premiér Babiš odmítal. Součástí nabídky má být i post ministra vnitra, který ČSSD požaduje výměnou za to, že bude Babiše jakožto trestně stíhaného premiéra na postu předsedy vlády tolerovat. 

V případě krachu jednání s ČSSD by totiž Babišovi zůstali pro jednání jen komunisté a okamurovci. A Babiš moc dobře ví, že jako evropský politik se nemůže opírat o SPD Tomia Okamury, píší Novinky.cz.

Původní text ZDE

Pak už by přicházely v úvahu jen předčasné volby, proti nimž se však rezolutně staví prezident Miloš Zeman. A jen těžko by Babiš získal potřebných 120 hlasů poslanců. Již jen proto, že například okamurovcům klesají preference stejně jako menším pravicovým stranám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …