Babiš se v sobotu nenudil. Zašel si na koncert, nafotil „selfie" a prodával zmrzlinu

10.08.2014 16:10

Ministr financí Andrej Babiš se o víkendu vypravil na koncert skupiny Kryštof. Byl to pro něho prý skvělý zážitek. A protože jde s dobou, podělil se, jako již několikrát v minulosti, o momentky z místa, tentokrát na sociální síti Facebook. Předsedu hnutí ANO si tak zájemci mají šanci prohlédnout na koncertním pódiu, ve zmrzlinovém voze či ve společnosti dalších účastníků koncertu, se kterými se čile fotil.

Babiš se v sobotu nenudil. Zašel si na koncert, nafotil „selfie" a prodával zmrzlinu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Lídr hnutí ANO se zajel podívat na festival Kryštof Kemp, který se druhou srpnovou sobotu konal na Konopišti. Na něm, jak napovídá název, vystupovala mimo jiné kapela Kryštof, jejíhož frontmana Richarda Krajča místopředseda české vlády dosadil do mediální rady „své“ MAFRY, která vydává například Lidové noviny a MF Dnes.

Fotek z akce zveřejnil Andrej Babiš na Facebooku na dvě desítky. Můžeme se z nich například dozvědět, že ministr financí se pohyboval v doprovodu režisérky Karin Babicové a vdovy po známém architektovi Elišky Kaplicky. Nutno podotknout, že Kaplicky figuruje na pražské kandidátce hnutí ANO pro podzimní komunální volby.


Andrej Babiš s Eliškou Kaplicky, Karin Babickou a Richardem Krajčem

S dámským doprovodem se lídr hnutí ANO procházel po areálu, debatoval s návštěvníky a ochotně se s každým fotografoval. Zavítal i na koncertní pódium a zkusil si dokonce točit zmrzlinu, kterou rozdával zájemcům. Na výběr byla vanilková, červená i míchaná. Podle zveřejněných fotek byl zájem o jeho služby veliký a u zmrzlinového vozu se tvořily fronty.

Andrej Babiš se na festivalu zřejmě dobře bavil. O jeho dobré náladě svědčí název internetového alba „Kryštof Kemp byl skvělý zážitek”, rovněž jako úsměv, který se na tváři ministra financí vyskytuje téměř na všech jím zveřejněných fotkách.  

„Zase se potvrdilo, že Richard Krajčo dokáže lidi spojit a vytvořit pocit soudržnosti a srdečnosti,“ vysekl navíc lídr hnutí ANO poklonu frontmanovi kapely Kryštof.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…