Babiš v ČT nadával Kalouskovi. A po návratu z televize ještě něco zveřejnil

04.10.2015 16:50

Ministr financí Andrej Babiš se opět rozjel na svém Facebooku, na kterém rád zveřejňuje všechno možné od čurání u toalet po jízdu v autodromu. Tentokrát se, možná i díky odpolední debatě s Miroslavem Kalouskem, sebekriticky obvinil z toho, že se nedovede ovládnout, když někdo účelově lže.

Babiš v ČT nadával Kalouskovi. A po návratu z televize ještě něco zveřejnil
Foto: repro TV Prima, tan
Popisek: Andrej Babiš v Partii TV Prima

„Jednu věc se nenaučím: nereagovat a nevytočit se, když se účelově a naschvál lže. I když jsem to trénoval,“ napsal Babiš na svůj Facebook pár hodin po duelu s Miroslavem Kalouskem v pořadu Otázky Václava Moravce v České televizi.

Již po hodině, co populární politik tento příspěvek sdílel na zeď, se dočkal více než čtyř stovek „lajků“ a i několika komentářů, ať už pozitivních, neutrálních či negativních. „Bohužel jsme se nic podstatného nedozvěděli. Snad se dočkáme doby, kdy politici začnou společně pracovat a řešit problémy státu, a neházet si navzájem špínu a řešit, kdo za co může...,“ stálo tak například v jednom spíše neutrálním komentáři.

„Sledovala jsem pořad a ještě jste se slušně držel... Kalousek mlel pořád dokola, a to, jací lidi ho volili = určitě litují, komu dali hlas,“ napsala ministrovi financí na podporu jedna z uživatelek Facebooku. Jiný komentář už ale tak vstřícný vůči Babišovi nebyl. „Vytočí se jen ten, kdo nemá argumenty a kdo je přistižen při nepravosti a je rudý vzteky. Pak řve a skáče do řeči, aby druhý neměl možnost říkat pravdu. Aby nebyla slyšet. Hloupý způsob. No jo, velkohubost na počátku se nevyplácí,“ napsal patrně volič, kterému současný šéf resortu financí není zrovna sympatický.

Aktivní „lidový“ Babiš

Andrej Babiš je proslulý tím, jak komunikuje se svými voliči (i nevoliči) prostřednictvím sociálních sítí. Už v minulosti na svém profilu na Facebooku několikrát sdílel fotku či nějaký svůj zajímavý postřeh. Velmi se připomněl po své návštěvě hudebního festivalu Votvírák, kdy se nechal vyfotit u záchodků při čurání. Známé jsou ale i jeho fotka z bazénu o dovolené či snímek se synem v autíčku na pouťové atrakci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…