Babiše už podporují vlivní. Třeba Jančura

04.05.2012 14:20

Podnikatel Andrej Babiš zahájil se svým hnutím ANO 2011 kampaň a se svou Akcí nespokojených občanů objel české kraje. Začaly se proto pochopitelně ozývat hlasy lidí, kteří budou chtít Babiše podporovat.

Babiše už podporují vlivní. Třeba Jančura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Je mezi nimi například Zdeněk Jahoda, majitel společnosti EMCO. „Budu sledovat, jak se bude projekt vyvíjet, a budou-li i detailnější myšlenky odpovídat mým představám, budu o nějaké podpoře uvažovat,” řekl k Babišovi.

Nenašel jsem na něm nic špatného, říká Jančura

„Platí to, ale politicky se určitě angažovat nebudu. To ani neumím. Ale věřím, že z toho může být velmi profesionální projekt v kontrastu s existující realitou,“ uvedl také majitel Kofoly Jannis Samaras.

Velkovýrobce nemocničních postelí Linet Zbyněk Frolík vystupuje v novinách jako „nespokojený občan“ už dlouho. „Pokud vyhlásí program, který bude založen na podpoře majetkových přiznání, tak ho budu podporovat. Atˇ každý prokáže, jak přišel k majetku a zda ho řádně zdanil,“ prohlásil.

Jedním z podporovatelů je také majitel Student Agency Radim Jančura. „Snažil jsem se na něj získat co nejvíc referencí, ale nenašel jsem nic špatného. Podle mě je z těch hodně bohatých tím jediným, kdo může nějakou skutečnou změnu prosadit,“ uvedl.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …