Babišova dcera se rozpovídala. Zmínka o otci ale nebyla vůbec veselá

30.01.2014 11:52

Nejčtenější deník Blesk vyzpovídal třináctiletou dceru miliardáře a vicepremiéra Andreje Babiše Vivien. Prozradila na sebe, že má „asi“ 32 koní, že chodí do Prague British School, že už si zvykla na život s bodyguardy... A že jí chybí táta, se kterým se vídá méně, než by chtěla.

Babišova dcera se rozpovídala. Zmínka o otci ale nebyla vůbec veselá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s družkou Monikou slaví volební úspěch

„Chodím do Prague British School. Miluju koně a hraní na kytaru. Ráda trávím čas s rodinou a přáteli a ráda se učím francouzsky. Miluju si hrát s bráchou a s mými pejsky. Často si kreslím interiéry bytů a domů, jako moje máma, a někdy také i oblečení,“ napsala miliardářova dcera deníku.

Anketa

Která z těchto stran je vám sympatická? (Výběr nových a menších stran kandidujících do EP)

hlasovalo: 17078 lidí
Vivien na sebe prozradila, že vůbec nejdražší věc, kterou si kdy koupila, byl kabát za „pětimístnou částku“. Promluvila i o svých vánočních dárcích. Nechyběla mezi nimi šála Louis Vuitton, Swarovski náušnice nebo malá kabelka Chanel.

Na materiální zabezpečení si nestěžuje. Zato na něco jiného ano: „S tátou trávím míň času než s mamkou. Je to pro něj náročné, no, ale vidím ho alespoň jednou týdně a o víkendech, někdy jenom na hoďku.“  

Přiznává také, že pro ni není příjemné žít s bodyguardy v patách. „Ale už jsem si zvykla. Zase, když přijdou někam, kde jsou divní lidé, tak je to fajn.“

Babiš uvedl dceru do společnosti

Že bude Vivien Babišová mediálně sledovanou osobou, svědčí i to, že se na stránkách bulváru neobjevila poprvé. Naposledy ve středu ji zachytil bulvární fotograf ve společnosti otce na premiéře hry Jistě, pane premiére v Divadle Bez zábradlí.

Slečna Vivien si podle Blesku vybírala svou róbu, která odhalovala bříško, nejspíš sama. Jak totiž uvedla, s mámou se v módě neshodnou. Zatímco Monika upřednostňuje oblékání v Londýně, Vivien dává přednost nakupování ve francouzské metropoli. Oblíbila si prý značky Banana Republic a Moncler.

Svou společenskou úlohu Vivien zvládla skvěle

Hru Jistě, pane premiére přeložil Babišův spolustraník a nastupující ministr obrany Martin Stropnický. „Téma je pro dnešní politiku příhodné: Jak si při skandálu udržet křeslo," glosuje deník. Doprovod tatínka pak prý Vivien zvládla na jedničku. Jako dáma se bavila jak se Stropnickým, tak Veronikou Žilkovou i Hanou Heřmánkovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…