Barrandov už má náhradu za Železného. Prý je to agresivní manažerka

21.03.2014 19:41

Novou ředitelkou televize Barrandov se stala manažerka s pověstí agresivního, ale spravedlivého přístupu, bývalá šéfka České pošty Marcela Hrdá. Informoval o tom server iHNed.cz s tím, že dosavadní ředitel televize Vladimír Železný se stal ředitelem strategického rozvoje vydavatelství Empresa Media, které televizi vlastní.

Barrandov už má náhradu za Železného. Prý je to agresivní manažerka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Železný

Podle serveru se o Hrdé začalo veřejně mluvit v roce 2005, kdy se v ČSA stala viceprezidentkou pro marketing a prodej. Prezidentem ČSA byl tehdy exposlanec ČSSD Jaroslav Tvrdík. „Marcela si dokázala za relativně krátkou dobu svého působení v ČSA získat lidi a skloubit slušné a příjemné chování s dynamickým až agresivním, ale stále spravedlivým přístupem ke složitým procesům a projektům. Pracovat vedle ní je radost i poučení," citoval server Tvrdíkova slova.

Server pak popisuje její další profesní dráhu, podle něj na sebe nejvýrazněji upozornila působením v čele České pošty, kam nastoupila začátkem roku 2010. Zavedla například doručování balíků v odpoledních i večerních hodinách. Naopak neuspěla s nápadem, aby Česká pošta měla vlastní banku.

Později nastoupila do vydavatelství Empresa Media Jaromíra Soukupa, které vydává časopisy Týden, Sedmička či Instinkt a koupilo i TV Barrandov. Pak se Hrdá stala předsedkyní představenstva Soukupovy firmy.

Podle serveru vedení Barrandova, jako jeho již šestý šéf, převzala v minulých dnech. A to ve chvíli, kdy Barrandov spustil jarní vysílací schéma, které vymyslel Vladimír Železný. To však ale nedosahuje plánovaných výsledků. Podíl Barrandova na trhu se v březnu pohybuje pod 4,5 procenty. „Přitom cílem Železného bylo dosáhnout během jara pěti procent a v budoucnu až deseti,“ připomíná server s tím, že paradoxně nejvyšší sledovanosti dosahují pořady jako Kurňa, co to je?, Sejdeme se na Cibulce a Vtip za stovku, které vymyslelo vedení televize před nástupem Železného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …