Bártův plzeňský časopis v Plzni nikdo neviděl, strana mlčí

07.05.2013 10:10

ParlamentníListy.cz před týdnem jako první přinesly informace, že předseda Věcí veřejných Vít Bárta zásobuje Plzeň svým novým periodikem Bez cenzury. Tento magazín, jak naší redakci napsalo několik čtenářů, ovšem zatím nikdo nedostal.

Bártův plzeňský časopis v Plzni nikdo neviděl, strana mlčí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Kolik zakázka stála a jaký je její smysl, se neví. Podle Lidových novin Bárta na dotazy nereagoval. Za vydáváním deníku v Plzni, který prý občané dostávají do schránek zadarmo, stojí vydavatelství Věcí veřejných Pražan, které připravovalo obdobný časopis i v hlavním městě. Lidovky.cz si všímají, že autory textů vesměs napadajících plzeňskou radnici však tiráž magazínu neuvádí.

Proč však Bárta magazín vydává, údajně není zcela jasné. Vít Bárta loni avizoval, že se chce stát plzeňským hejtmanem. Věci veřejné však do krajských voleb na západě Čech nakonec vůbec nešly.

Lidovky.cz zajímalo, v jakém nákladu časopis vychází a kolik to stojí. Bárta na otázky nereagoval.

Jak ParlamentnímListům.cz napsalo několik Plzeňanů, nikdo z nich časopis nikdy neviděl. "Jestli to je bublina, tak dobře, ale nevím, proč se o tom píše a pak to nikdo nedodrží," uvedl ParlamentnímListům.cz místní obyvatel. "Nic nám nepřišlo, sousedům také ne, nevíte, proč tomu tak je?" ptal se skrze naši redakci další z obyvatel.

Věci veřejné na svých stránkách ovšem nic neuvádějí a bez reakcí zůstávají i dotazy médií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…