Bém prý v úžasu sleduje současné vedení Prahy

05.06.2013 23:12

Bývalý pražský primátor Pavel Bém na svém blogu zkritizoval současné vedení města kvůli povodním. Zároveň za opatření proti nim pochválil sám sebe a prohlásil, že jej za ně obdivuje celý svět.

Bém prý v úžasu sleduje současné vedení Prahy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-primátor Pavel Bém

"Mediální výstupy současné 'pověřené' politické reprezentace města sleduji s naprostým úžasem. A nedá mi to, abych nepřipomněl základní fakta," napsal Bém na svém blogu.

Bém zdůraznil, že za jeho éry se podařilo vybudovat skvělá protipovodňová opatření. "Mimochodem, je to také ten hlavní důvod, proč škody v hlavním městě jsou relativně na padesátiletou vodu malé. Obdivuje je celý svět a jsou v zásadě bezchybně fungující - pokud je někdo schopen jejich fungování manažersky a logisticky zvládnout," okomentoval současného pověřeného primátora Tomáše Hudečka z TOP 09.

"Je neuvěřitelné, že přes naléhání starostů postižených městských částí povodňový štáb nereagoval včas. Je neuvěřitelné, že jeřáby a nákladní automobily na převoz mobilních hrází nebyly na svém místě," rozčiluje se exprimátor.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…