Bill Clinton vychvaloval svou manželku Hillary. Ale vzešel z toho spíš trapas

10.02.2016 21:38

Bývalý prezident Bill Clinton doprovází během kampaně svoji ženu Hillary a snaží se ji pomoct stát se první prezidentkou Spojených států. Jeho snaha však občas nepadá na úrodnou půdu, jako například nyní ve státě New Hampshire, kdy před publikem prohlásil, že by občas raději nebyl jejím mužem, aby mohl mluvit na rovinu. Informuje NBC news.com.

Bill Clinton vychvaloval svou manželku Hillary. Ale vzešel z toho spíš trapas
Foto: Martin Kovář
Popisek: Madelaine Albright a Bill Clinton na mši

„Občas jsem takhle na pódiu a přeji si, abychom nebyli svoji, to bych pak mohl říct, co si doopravdy myslím,“ uvedl Bill Clinton svoji ženu Hillary ve městě Hudson v New Hampshire. „Nemyslím to ale nijak špatně, jsem šťastný,“ vzápětí dodal.

Clinton se však rozhodně neštítil ostrých slov na adresu rivala svojí ženy, Bernieho Sanderse. „Když děláte revoluci, nemůžete brát příliš velké ohledy na fakta,“ řekl Clinton a dodal, že Sandersovi stoupenci „sexisticky útočí“ na jeho ženu.

Celý text zde

Podle posledních průzkumů má však Bernie Sanders v New Hampshire o téměř 15 % vyšší podporu než Hillary Clintonová.

Clintonovy připomínky ohledně jeho ženy však vyvolaly vlnu reakcí, ke které se sám bývalý prezident později musel vyjádřit.

„Čím jsou volby ostřejší, tím více si přeju, abych byl pouze bývalým prezidentem a, jen na pár měsíců, ne manželem toho budoucího, protože, víte, si musím dávat pozor na to, co říkám,“ prohlásil Clinton.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…