Bílý dement, české ovečky, kreténi, bůčkaři, Zeman-Jitrnice. Pavel Novotný se znovu vyjádřil

23.06.2015 10:06

Bulvární novinář Pavel Novotný již několikrát rázně přispěl do diskuze o uprchlické krizi, přičemž se jasně zařadil do tábora „sluníčkářů“, kteří by migrantům podali pomocnou ruku. Ve svých posledních příspěvcích na sociální síti Facebook v argumentaci ještě přitvrzuje. A nešetří při tom ani některé naše přední politické představitele.

Bílý dement, české ovečky, kreténi, bůčkaři, Zeman-Jitrnice. Pavel Novotný se znovu vyjádřil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Sám Novotný v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz přiznal, že má na problematiku imigrace velmi radikální názor. „Já bych totiž imigranty přijal všechny, a dokonce se domnívám, že bychom jich měli přijmout ještě víc. Je neskutečná prasárna na základě našeho rasisticky xenofobně smýšlejícího názoru těmi lidmi pohrdat. Připadá mi totiž strašné, že se u břehu nejbohatšího kontinentu světa topí na lodích lidi,“ vysvětlil Novotný.

Lidi, kteří posuzují jiné lidi a mají předsudky vůči jiným na základě jejich barvy pleti, považuje syn známého baviče za chudáky a politováníhodné idioty. Nejradši by je poslal na lodích na moře a tam je utopil. „Protože lidmi, kteří dělí jiné lidi podle rasy, já pohrdám,“ prohlásil Novotný.

O víkendu bulvárník svůj postoj k přistěhovalcům demonstroval i v obrazové formě, když se připojil k akci facebookové skupiny Ne Rasismu! V námořnickém tričku a slipech se se svými dcerami nechal vyfotit drže ceduli s nápisem „solidaritu s uprchlíky přijímám“.

„Škoda, že 95 procent národa nemá intelektuálně na to uznat, že Karel má (jako vždy) recht a pak se jít stydět v pokleku do kouta na hrách... Stejní idioti, co dnes brojí proti těm chudákům ze Sýrie&spol., zvolilo tehdy v Německu Hitlera. Je dobře, že svět řídí moudří Židé a demokratické USA a ne Češi,“ vyvěsil si na svém profilu o den později v reakci na příspěvek předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga, který požádal Čechy, aby v této velmi vážné situaci, kdy se strachujeme před uprchlíky, azylanty a dalšími cizími elementy u nás v Česku, zachovali střízlivý postup.

Silnými slovy nešetřil Novotný ani v diskuzi, která se pod jeho příspěvkem rozpoutala. Podotkl kupříkladu, že ho ve skutečnosti netrápí ani tak přirozená hloupost buranských čecháčků, jako spíš to, že nastalé situace využívají různí socialisté k šíření strachu a nenávisti. „Politici se bojí nahlas říct, že ovečky jsou kreténi a ono se i projevit humanisticky v rámci nějaké ‚své‘ širší komunity je dnes o strach... Bojím se, že mému dítěti spíš v životě ublíží nějaký bílý dement než muslim. A taky se trošku stydím za svůj cech, co předvádějí média je za hranicí oprávněné, poplatné honby za čtenářem...“ netají se svými názory Novotný.

Kritice bulvárního novináře neunikl ani prezident Miloš Zeman či Tomio Okamura. „Pro Ukrajince a Poláky jsme dnes díky Jitrnici zrádci a já jim rozumím. Až budou prchat, bude to i kvůli nám samozřejmě,“ pronesl Novotný na adresu české hlavy státu. „Mě by zajímalo, jestli si bůčkaři uvědomují, že v roce 2050 budou polovinu Evropanů tvořit Asiaté, i kdyby se Okamúra rozkrájela. Je to přirozené tak, že už to přirozenější být nemůže,“ rýpl si do šéfa hnutí Svoboda a přímá demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…