Biologičtí muži na dívčích toaletách! Středoškolák protestoval, dopadl zle. Okamura se neudržel...

27.02.2023 19:27 | Ze sítí

Kanadský středoškolák byl vyloučen ze školy poté, co se vymezil proti používání dívčích toalet biologickými muži a prohlašoval, že existují jen dvě pohlaví. Kvůli vymezení proti transgender spolužákům mu proto byl odepřen přístup k výuce. Studenta později dokonce zatkla policie, protože se i přes zákaz dostavil na výuku. Podle šéfa SPD Tomia Okamury je šílené, kam až vede neomarxistická genderová ideologie.

Biologičtí muži na dívčích toaletách! Středoškolák protestoval, dopadl zle. Okamura se neudržel...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Shromáždění "Nebudeme mlčet" proti násilí na LGBT+ lidech. Následoval pochod ke slovenské ambasádě

Středoškolák v kanadském městě Renfew veřejně protestoval proti přítomnosti biologických mužů na dívčích toaletách. S ohledem na své křesťanské náboženské přesvědčení také prohlašoval, že existují jen dvě pohlaví, a odmítal transgender spolužáky oslovovat novými jmény. Podle ředitele školy by pobyt mladíka s dalšími studenty v jedné třídě mohl mít negativní vliv na zdraví jeho spolužáků.

Studenta dokonce později zatkla policie, když i přes zákaz vstupu na školní pozemky dorazil na vyučování. „Právě mě zatkli na mé katolické střední škole za účast na hodině, ze které jsem byl vyloučen,“ napsal šestnáctiletý Josh Alexander na Twitteru, jak informuje server CNN Prima NEWS. Došlo k tomu prý proto, že „vyjádřil záměr držet se svého náboženského přesvědčení“. Paradoxem je, že k incidentu došlo na katolické škole St. Joseph’s Catholic High School.

„Přišel jsem na hodinu a posadil se. Všichni byli překvapení, že mě vidí. Do dvou minut byl ve třídě zástupce ředitele a žádal mě, abych odešel,“ vysvětloval mladík s tím, že krátce nato dorazili strážníci, kteří ho odvezli a obvinili z nedovoleného vniknutí na cizí pozemek.

Mladík se nyní chce se školou soudit, protože je prý nábožensky diskriminován. „Nevyloučili mě kvůli ničemu jinému než náboženské diskriminaci,“ věří student, který chce s občanským sdružením Liberty Coalition Canada a jeho právníky spor řešit před tribunálem pro lidská práva v Ontariu.

Alexanderův obhájce také vyvrací prohlášení školy, že se mladík svým chováním dopustil šikany na vybraných spolužácích. „Samozřejmě studenty nešikanuje podle definice, kterou by se řídili rozumní lidé. Studenty nijak nepronásleduje nebo nezesměšňuje. Pouze vyjadřuje své názory na to, co ti lidé říkají, čemu věří a co dělají,“ uvedl obhájce.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Anketa

Je dobře, že ANO a SPD chtějí ve Sněmovně obstruovat kvůli snížení valorizace důchodů?

96%
2%
hlasovalo: 31653 lidí
Zprávu na svém facebookovém profilu sdílí i předseda SPD Tomio Okamura se slovy, že je šílené, kam až vede neomarxistická genderová ideologie. „Ta tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku aby snad kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté dokonce tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit,“ rozohnil se na Facebooku Okamura.

Gender ideologie tedy podle něj tvrdí, že pohlaví je konstrukt a je libovolně volitelné bez ohledu na biologické danosti. „Každý ale ví, že existují dvě pohlaví – muž a žena. Ostatní jsou problémy s identitou. A každý ví, že manželství a rodinu mohou založit jen muž a žena. Vůči těmto lidem s odlišnými preferencemi máme mít soucit, jejich životní styl se ale nesmí stát pro společnost normou či vzorem k obdivu,“ apeluje Okamura.

Zároveň ale dodává, že samozřejmě sexuální orientace je soukromou záležitostí každého a všichni by měli mít stejná práva. „Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů či transsexuálů a homosexuálové i transsexuálové mají podle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu,“ tvrdí Okamura a dodává, že základem státu ale vždy bude tradiční rodina, „ve které táta s mámou vychovávají děti“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Je šroubek a matička, to patří k sobě!!!!, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseprozíravýobčan , 27.02.2023 19:52:20

|  5 |  0

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…