Blbci volí kretény? Raději zatopit Česko!

07.10.2016 16:22

Čech, žijící v Kataru, Martin Jaroš, prostřednictvím svého facebookového profilu zaslal vzkaz Čechům. A to kvůli dnešním a zítřejším volbám.

Blbci volí kretény? Raději zatopit Česko!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost, ilustrační foto

„Zítra večer zaplní můj Facebook skučení, že lidi jsou blbci, že jen blbci mohli zvolit tyhle kretény a že je potřeba vyhlásit Republiku Letná, popřípadě Autonomní oblast Brno-střed, a ten zbytek nechat zatopit v rámci globálního oteplování. Protože s tímhle voličstvem přece nemá smysl žít, fňuk fňuk!“ uvedl s tím, že je důležité si k tomu něco říct.

„Neříkejte nikdy o velkých skupinách lidí, že jsou blbci. Jednak je to strašná generalizace, jednak tím dokazujete, že vám o tu slavnou demokracii zas až tak nejde, jednak s touhle mentalitou prohrajete i příště. Na sichr,“ zmiňuje. V případě, že topka a další správňácké strany shoří jako papír, je to dle jeho názoru jen a jen jejich chyba. „Prostě nedokázaly sehnat atraktivní program a lidi a představit to sexy způsobem. A navíc nemají takový ten svítící mazač paměti z Mužů v černém, který by lidem vymazal vzpomínky na to, že když byli ve vládě, tak krom zločinu (ODS) a přiškrcení ekonomiky (TOP09) vlastně nic nepředvedli. Já vím, že byste už hrozně chtěli otočit list a začít novou kapitolu, ale oni lidi – mršky – zapomínají mnohem pomaleji, než by se to některým stranám hodilo. V tom kupodivu nejsou tak velcí blbci, jak by bylo potřeba, že?“ poznamenal následně Jaroš.

Důležité je prý také si přiznat, že oponenti nejsou jen vtělené zlo a neschopnost. „Ale že taky něco dělají dobře,“ dodal.

„Třeba ten Babiš, jakkoli má eticky strašně pochybné pozadí a jakkoli mě žere ta byrokracie, co zavádí, tak se lidem předvedl jako dobrý hospodář. A dokonce i ten Hašek, kterému bych osobně ani nepodal ruku, je objektivně dobrý kontaktní politik, který sice lže, ale umí si připíjet s hasiči jako nikdo jiný,“ zmínil předsedu hnutí ANO a ministra financí Andreje Babiše i jihomoravského hejtmana Michala Haška (ČSSD).

„Zkrátka a dobře, když vám soupeř v ringu nabije, tak nebrečte, neobviňujte ze svého neúspěchu vlhkost vzduchu v hale a přiznejte si, že soupeř dělá pár věcí lépe než vy. Zkusme je do příště okoukat – a kdo ví, příště třeba uspějeme my,“ uzavřel Jaroš.

Celý příspěvek Martina Jaroše na Facebooku:

Přátelé, tenhle post píšu preventivně. Zítra večer zaplní můj Facebook skučení, že lidi jsou blbci, že jen blbci mohli zvolit tyhle kretény a že je potřeba vyhlásit Republiku Letná, popřípadě Autonomní oblast Brno-střed, a ten zbytek nechat zatopit v rámci globálního oteplování. Protože s tímhle voličstvem přece nemá smysl žít, fňuk fňuk!

Tak si k tomu předem něco řekněme.

1. Neříkejte nikdy o velkých skupinách lidí, že jsou blbci. Jednak je to strašná generalizace, jednak tím dokazujete, že vám o tu slavnou demokracii zas až tak nejde, jednak s touhle mentalitou prohrajete i příště. Na sichr.

2. Jestliže topka a další správňácké strany shoří jako papír, tak je to jen a pouze chyba topky a těchto správňáckých stran. Prostě nedokázaly sehnat atraktivní program a lidi a představit to sexy způsobem. A navíc nemají takový ten svítící mazač paměti z Mužů v černém, který by lidem vymazal vzpomínky na to, že když byli ve vládě, tak krom zločinu (ODS) a přiškrcení ekonomiky (TOP09) vlastně nic nepředvedli. Já vím, že byste už hrozně chtěli otočit list a začít novou kapitolu, ale oni lidi – mršky – zapomínají mnohem pomaleji, než by se to některým stranám hodilo. V tom kupodivu nejsou tak velcí blbci, jak by bylo potřeba, že? ;-)

3. Přiznejte si, že oponenti nejsou jen vtělené zlo a neschopnost, že taky něco dělají dobře. Třeba ten Babiš, jakkoli má eticky strašně pochybné pozadí a jakkoli mě žere ta byrokracie, co zavádí, tak se lidem předvedl jako dobrý hospodář. A dokonce i ten Hašek, kterému bych osobně ani nepodal ruku, je objektivně dobrý kontaktní politik, který sice lže, ale umí si připíjet s hasiči jako nikdo jiný.

Zkrátka a dobře, když vám soupeř v ringu nabije, tak nebrečte, neobviňujte ze svého neúspěchu vlhkost vzduchu v hale a přiznejte si, že soupeř dělá pár věcí lépe než vy. Zkusme je do příště okoukat – a kdo ví, příště třeba uspějeme my.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …