Blesk hlásá: Kocáb bude počtvrté otcem. Milenka Abbasová je těhotná

29.07.2011 9:58

Titulní stránka dnešního Blesku patří moderátorce Lejle Abbasové. Jednatřicetiletá kakaová kráska je totiž těhotná. Otcem ale není jen tak ledaskdo, je jím totiž exministr Michal Kocáb. Ten má být už dokonce počtvrté otcem. Abbasová byla přitom mluvčí Kocába v době, kdy byl ministrem pro lidská práva. Už tehdy prý započali spolu milostný románek. A Kocáb chtěl dokonce kvůli aférce rezignovat.

Blesk hlásá: Kocáb bude počtvrté otcem. Milenka Abbasová je těhotná

Podle důvěryhodných zdrojů Blesku má být Abbasová již v pátém měsíci těhotenství. Jak se nastávající maminka těší na miminko, se ale Blesku zjistit nepodařilo. „Moderátorka se rozhodla, že požehnaný stav nechce ještě potvrzovat," píše k tomu deník.

Ani Kocáb ovšem pro média nic víc nesdělil. Na dotaz novinářů údajně rychle položil telefon. Chtěl tak dodržet domluvu, kterou si s Abbasovou dali a to, že nebudou o jejím těhotenství prozatím mluvit.

Kocáb bude otcem již počtvrté. K dcerám Natálii a Jessice a synovi Michaelovi, které má s manželkou Marshou, tak přibude další kluk, či holka.

Jak ale bulvární deník podotýká, přesto, že Abbasová čeká svého prvního potomka, nezapomíná stále na charitativní činnost. Ani letos tak nevynechala návštěvu oblíbené Keni, kam létá pomáhat dětem s těžkými životními osudy.

V Keni prý byla nedávno spolu s Michaelem. Důvodem je zřejmě její těhotenství, protože Lejla kvůli nepodařené operaci kolene má v noze šrouby a chodí stále o berlích. A není si údajně vůbec jistá tím, zda ještě bude moci pořádně chodit.

„Jsem z toho strašně nešťastná a stěžuje mi to život, především moji práci," postěžovala si před pár týdny Lejla.

Blesk v dalším článku připsal, že sedmadvacetlitá dcera Kocába Natálie se před pár dny provdala. Vzala si za manžela otce svého sedmiletého syna Vincenta.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…