Blíží se další pochod homosexuálů. Primátorka Krnáčová hodlá jít v čele

07.08.2015 16:44

Zatímco pražská primátorka Adriana Krnáčová (ANO) půjde příští víkend v čele barevného průvodu Prague Pride, kterému dala primátorskou záštitu, její koaliční partner, radní Jan Wolf (KDU-ČSL /Trojkoalice) se hodlá zúčastnit a zaštítil akci s názvem Pochod pro rodinu, která podporuje tradiční pojetí rodiny a s myšlenkami homosexuálů nesouhlasí.

Blíží se další pochod homosexuálů. Primátorka Krnáčová hodlá jít v čele
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adriana Krnáčová

Tradiční karnevalový průvod hrdosti se uskuteční 15. srpna a vyvrcholí jím týden s homosexuální tematikou, který začne v pondělí. Trasa sobotního pochodu, kterého se pravidelně účastní tisíce barevně oděných lidí, povede z Václavského náměstí na Letnou. Kromě akce svolané mladými křesťanskými demokraty, které podporuje Wolf, se v centru města ve stejnou dobu uskuteční i protestní setkání svolaná organizátory extremistických akcí.

Není to poprvé, co se projevil nesoulad názorů pražské koalice složené z ANO, ČSSD a Trojkoalice (SZ, STAN a KDU-ČSL). Členové koalice vedou spory třeba v názoru na nulovou toleranci hazardu nebo na znění pražských stavebních předpisů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…