Bohbot do Senátu. Bezpečnostní expert kandiduje za Svobodné

01.07.2022 10:03 | Bleskově

Svobodní nominovali Davida Bohbota jako svého kandidáta do Senátu. Ředitele Centra pro výzkum terorismu, kterému je 54 let a patří mezi přední české bezpečností experty, vyšlou do senátního obvodu číslo 19, kde už několik let žije i se svou rodinou.

Bohbot do Senátu. Bezpečnostní expert kandiduje za Svobodné
Foto: Archiv D. Bohbota
Popisek: Bezpečnostní expert David Bohbot

„Pro obyvatele tohoto obvodu máme dobrou zprávu. Budou moci vyslat do Senátu Davida Bohbota, který zde žije a na bezpečnosti této lokality mu tak záleží ještě o něco více, než na bezpečnosti celé naší země,“ uvedl Libor Vondráček, předseda Svobodných.

Čtyřiapadesátiletý David Bohbot, bezpečnostní expert a ředitel Centra pro výzkum terorismu pochází z Izraele, má zkušenosti a praxi z izraelských ozbrojených sil, a hlavně jiný úhel pohledu na způsob, jak udržet českou společnost stabilní a bezpečnou. Hovoří pěti jazyky a v České republice žije od roku 1996.

„Ke kandidatuře do Senátu mě přiměl stupňující se pocit bezmoci při pohledu na způsob, s nímž přistupovali dosavadní politické reprezentace k bezpečnosti České republiky a nás, občanů. Vývoj posledních měsíců, zejména po 24. únoru mě utvrdil, že má varování, před zanedbáváním naší bezpečnosti jsou na místě,“ uvedl Bohbot.

V bezpečnostním výboru Senátu hodlá dokázat se stejně smýšlejícími kolegy, kteří jdou do letošních voleb, že Senát může mít smysl. Že může skutečně sloužit občanům. Jeho hlavní prioritou v Senátu bude racionální bezpečnost státu a připravenost regionů na krizové situace.

„Jsem rád, že můžeme zdejším voličům nabídnout právě kandidáta, jakým je David Bohbot. Čiší z něj jistota, kterou prokazuje svými neměnným názory i loajalitou k jedné politické filozofii, k jednomu politickému dresu. S Davidem už spolupracujeme delší dobu a vím, že kromě připraveného plánu, má za sebou i mnoho práce,“ řekl Libor Vondráček na adresu Davida Bohbota a upozornil na fakt, že se dlouhodobě zabývá zabezpečováním civilních objektů a provozuje pravidelné bezpečnostní školení ve školách i školkách.

David Bohbot, který není jen bezpečnostním expertem, ale také podnikatelem a jednu takovou bezpečnou školku zřizuje i ve svém objektu, čímž pomáhá řešit neutěšenou situaci v dané lokalitě, ve které se místa ve státních školkách shánějí jen velice těžko.

„Nejdůležitější je pro mě bezpečnost a moje rodina,“ upozorňuje Bohbot, který půjde do voleb s ústředním heslem: „Je čas myslet na bezpečnost!“



 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…