Bojím se o děti. To zlo, co jste způsobili... Lidé sepisují a podepisují petice

12.08.2016 13:47

Petice proti islámu, za vystoupení Česka z Evropské unie i proti nepřizpůsobivým. To jsou asi nejvíce podepisované petice na portálech Petice24.com a Jednej.cz.

Bojím se o děti. To zlo, co jste způsobili... Lidé sepisují a podepisují petice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Blok proti islámu

„Žádám o okamžitý zákaz islámu, protože nejen že je neslučitelný s naší kulturou, je nelegálním tím, že porušuje lidská práva zakotvená v ústavním pořádku a představuje vážnou hrozbu pro náš národ, včetně budoucích generací,“ píše se v úvodu petice proti islámu, kterou do dnešního dne podepsalo přes sedm tisíc lidí. Ideologii a praxi islámu dokonce slučují s ideologií a činy z doby Adolfa Hitlera a Josifa Stalina. „Což je neslučitelné s demokratickými principy a nám zaručenými lidskými právy,“ dodávají.

„Muslimové kolaborovali s Hitlerem, ten proto za protektorátu v ČR islám povolil. Okamžitě po válce, za demokratické vlády prezidenta Beneše, byl islám zakázán, stejně jako byl zakázán za první republiky. Teprve po listopadu 1989 byl povolen, a to vládami, které maximálně kritizovaly porušování lidských práv v jiných státech a u nás před listopadem, přitom ta práva porušovaly a dodnes porušují samy v ohromné míře,“ zmiňují rovněž autoři. Kritizují v té souvislosti polistopadové vlády, které se dopustily podle nich řady vlastizrad, například Lisabonskou smlouvou. A vlastizradou právě prý bylo i povolení islámu a povolení vstupu na naše území islámských utečenců proti vůli občanů. 

„Navíc Bohuslav Sobotka (ČSSD), Andrej Babiš (ANO) a Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) jsou zodpovědní za to, že se vláda počátkem listopadu 2015 postavila proti zákazu islámského práva šaría a džihádu v ČR. Proti něčemu takovému se nepostavil ani Hitler. Vyznavači těchto s naší kulturou neslučitelných středověkých praktik jsou známí uřezáváním hlav, vyřezáváním poštěváčků, znásilňováním devítiletých dívek, ukamenováváním žen, jejich znetvořením tím, že jim polijí obličej kyselinou, atd.,“ neberou si servítky k současné vládě autoři petice. 

„Bojím se o své děti a islám je zlo, násilí a vraždy,“ píší pak lidé v komentářích. „Chce se mi zvracet, co ti tupí politici dopustili,“ dodávají. 

„Islám je zvrhlejší než Hitlerova teorie o nadřazenosti árijské rasy, protože umožňuje do řad svých bojovníků za jeho prosazení naverbovat v obrovském, nekontrolovatelném množství z celého světa každého úchyla, který je ochoten přijmout teorii o jejich výjimečnosti a předurčení vládnout světu,“ podotýká další podepsaný. Tato úchylná banda si podle něj nezaslouží žádné slitování. „Jen jejich vyhlazení nám, kteří nemáme žádné krvelačné a světovládné ambice, zabezpečí našim potomkům přežití,“ zmínil.

Přes deset tisíc podpisů pak má petice vyzývající k ukončení rasismu a násilí konaného na území Česka nepřizpůsobivými občany. „Jsme diskriminováni nepřizpůsobivými občany, s tímto i souvisejícími úřady, městy, státem a politiky! Odmítáme další fyzické a psychické rasistické útoky, škody na majetcích a vyhrožování ze stran nepřizpůsobivých spoluobčanů. Odmítáme výhrůžky o podřezání našich dětí, zapalování našich domovů apod. Odmítáme si nechat rasisticky nadávat do ‚bílých sviní‘ a nadále se nechat napadat,“ píší autoři petice.

„Pokud nejsou naši spoluobčané schopni se přizpůsobit či přestat nás neustále vystavovat násilí v jakékoli podobě, škodám na zdraví a majetcích – ač většina pobírá sociální dávky, které jsou vypláceny i z našich daní –, pak žádáme o úpravu zákonů, a to tím způsobem, aby po opakovaných recidivách hrozilo i vyhoštění a odchod takto nepřizpůsobivých občanů z ČR,“ dodávají ostře.

Zpřísnění imigrační politiky Evropské unie pak žádá v další petici již více než čtyři tisíce občanů. „Musíme si zachovat naši kulturní identitu založenou na křesťanských hodnotách. Odmítáme zneužívání našeho soucitu a humanistických tradic organizovaným zločineckým obchodem s imigranty,“ zmiňují petenti. Podle nich migranti berou v lepším případě našim občanům pracovní místa, v horším případě zneužívají evropský sociální systém. Proti povinným kvótám na přijetí uprchlíků již existují rovněž petice s tisíci podpisy.

A právě s imigranty je spojená i petice volající po opuštění Evropské unie. Bez czexitu podle autorů této petice budeme obětí stále větší tyranie a diktátu našeho protektora, tedy Evropské unie. „Petice nevyzývá k jakémukoli násilí. Pouze upozorňuje na to, že našimi podpisy stvrzujeme, že chceme vystoupit z EU a změnit režim s užitím demokratických prostředků, garantovaných nám ústavním pořádkem,“ sdělují autoři. Více podepisovaná je pak petice, která požaduje vystoupení z NATO a odstoupení od Lisabonské smlouvy. 

Jednou z nejvíce podepisovaných petic, k níž se přidalo již přes 107 tisíc lidí, je manifestační petice za odstoupení prezidenta Miloše Zemana. Podepsaní žádají jeho abdikaci kvůli nehájení zájmů České republiky, vytváření špatného jména doma i v zahraničí či kvůli jednání v rozporu s dobrými mravy a zásadami slušného chování. „Je špatným příkladem pro občany České republiky. Není pokračovatelem masarykovské tradice, i když se na ni často odvolává,“ dodávají autoři. 

„Miloš Zeman několikrát uvedl, že byl zvolen přímou volbou 2 717 405 hlasy, a proto si může dělat v podstatě, co chce. Pokud se nám podaří získat více než 2 717 405 podpisů, třeba tento argument bude respektovat a sám odstoupí. Pokud neodstoupí, budeme alespoň vědět, že velká část národa si zachovala zdravý rozum,“ stanovili si prozatím nedosažitelný cíl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje? uvažu…