Bookmakeři svého kolegu Horáčka odepsali. Větší šance má i Drahoš, který se ještě vůbec nevyjádřil

24.03.2017 22:30

Lidé si už nějaký čas mohou vsadit na vítěze prezidentské volby v roce 2018. Největším favoritem na vítěze je stávající prezident Miloš Zeman. Sázkaři věří také dnes již bývalému předsedovi Akademie Věd ČR Jiřímu Drahošovi, ačkoli ten svou kandidaturu ještě neoznámil. Další sázkař Michal Horáček, který objíždí Česko s prezidentskou kandidaturou už od listopadu, však prý velké šance na vítězství nemá.

Bookmakeři svého kolegu Horáčka odepsali. Větší šance má i Drahoš, který se ještě vůbec nevyjádřil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Textař a kandidát na prezidenta v roce 2018 Michal Horáček

Sázkové kanceláře Fortuna a Chance daly lidem možnost vsadit si na to, kdo vyhraje prezidentské volby. Největším favoritem na vítězství s kurzem 1,5:1 je dosavadní prezident Miloš Zeman. Informuje o tom server Novinky.cz.

Celou zprávu naleznete ZDE

Jako jeden z prvních zahájil své prezidentské tažení textař a také sázkař Michal Horáček. Ačkoli prezidentskou kandidaturu rozjel už v listopadu loňského roku, objíždí česká i moravská města a poskytl nejeden rozhovor, zmíněné sázkové kanceláře mu příliš nevěří. Na jeho vítězství vypsali kurz jen 7:1, což je výrazně horší poměr než u prezidenta Zemana.

Dokonce i již bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš má podle sázkových kanceláří větší šance na vítězství. A to i navzdory tomu, že Drahoš podle vlastních slov kandidaturu teprve zvažuje a své definitivní ano, nebo také ne účasti v prezidentském klání pronese až za několik dní. Sázkaři na jeho vítězství přesto vypsali kurz 5:1.

Není bez zajímavosti, že si lidé mohou vsadit třeba i na prezidentskou kandidaturu lobbisty Marka Dalíka, který toho času sedí ve vězení. Sázkaři přesto dali lidem možnost si vsadit na to, že se dostane z vězení až do nejvyšší státní funkce, byť s kurzem 9999:1. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…