Brady dostal na Staroměstském náměstí ocenění od primátora Zlína. Ten si při tom "kopl" do Zemana

28.10.2016 19:40

Na Staroměstském náměstí to vře. Aby se snad někomu mylně nezdálo, že jde o čistě pražskou akci, tak na akci vystoupil také primátor města Zlína Miroslav Adámek (STAN), který velmi tvrdě zkritizoval prezidenta Zemana. Za knížecí radu, kterou primátor od hlavy státu dostal.

Brady dostal na Staroměstském náměstí ocenění od primátora Zlína. Ten si při tom "kopl" do Zemana
Foto: tan
Popisek: primátor Zlína Miroslav Adámek (STAN)

Primátor města Zlína Miroslav Adámek (STAN) na pódiu na Staroměstském náměstí předal panu Jiřímu Bradymu ocenění města Zlína za to, jak velký kus práce odvedl v projektu obnovy památníku Tomáše Bati.

„A teď mi dovolte, abych to trochu odlehčil, když do Zlína přijel jeden politik, kvůli kterému jsme dnes vlastně tady, co má rád bonmoty, tak i toho jsme oslovili s prosbou o pomoc na obnovu památníku. On se na mě tehdy podíval a dal mi knížecí radu. Pane primátore, vsaďte si sportku, řekl mi tehdy,“ prozradil Adámek na Zemana. Ozval se pískot a bučení.

Tady prý mohou občané vidět rozdíl mezi politikem, který o Tomáši Baťovi hodně mluví, a panem Jiřím Bradym, který pro obnovu památky pana Tomáše Bati opravdu něco dělá. Na počest pana Bradyho vlaje na náměstí i kanadská vlajka, neboť má i kanadské občanství.

Mezitím se přiblížila půl osmá a Michal Horáček požádal všechny přítomné, aby zapálili svíce i pro časy, kdy nás obklopuje temnota. Stejně tak mají zaplanout na památku všech statečných lidí. A skutečně se tak stalo. Staroměstské náměstí ozářilo světlo mnoha a mnoha svící. Kdo nemá v ruce svíčku, neváhá svítit mobilem.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…