Bravo, Novotný, jásá Pavel Šafr. Má koule a dovede s netvory východního typu zamést

30.11.2019 14:56

„Starosta Pavel Novotný je politik budoucnosti. Má koule a umí se soudruhy zamést,“ pěje ódy na starostu městské části Praha-Řeporyje šéfredaktor serveru Forum24.cz Pavel Šafr. Oceňuje na něm, že vytočil Ruskou federaci svým záměrem vybudovat v Řeporyjích pomník vlasovcům a ukazuje tak východní mocnosti, že se před ní nebudeme klanět. 

Bravo, Novotný, jásá Pavel Šafr. Má koule a dovede s netvory východního typu zamést
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéfredaktor Fora24, Pavel Šafr

V prosinci bude zastupitelstvo Řeporyjí schvalovat záměr postavit pomník vlasovcům za to, že pomohli osvobodit Prahu. Vlasovci jsou však rozporuplní tím, že za 2. světové války se přidali k nacistickému Německu, což se nelíbí Rusům.

Novotný už předal na ruské velvyslanectví dopis ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi, v němž reagoval na výtky velvyslanectví proti záměru vybudovat památník vlasovcům, za což sklidil u Šafra velký úspěch. „Tak názorně ukázal, jak má jednat sebevědomý politik se zaostalou orientální despocií,“ dodává šéfredaktor.

Šafr si všímá, že „dezinformační weby si nyní dávají záležet na tom, aby vykreslily Novotného jako magora, který poškozuje naše ‚důležité vztahy s Ruskou federací“. „Novotný prostě soudruhy štve. Tak jako se nebojí postavit autoritářské vládě v Rusku, tak se nebojí postavit komunistickému policajtovi Zdeňku Ondráčkovi. Jeho metody jsou tvrdé. Ale jsou zcela ve shodě se zájmy demokratické společnosti,“ píše šéfredaktor serveru Forum24.cz.

Další plusové body Novotný u Šafra sbírá za to, že si nenechal vnutit tu hloupost, že politik hlavně nesmí být „antibabiš“. Připomíná, že Novotný dobře zná marketingové triky Babišova týmu, po technické stránce je oceňuje, a po morální stránce po právu odsuzuje. „Zatímco celá řada odborníků na bulvár, kteří umí manipulovat prostými lidmi, pracuje pro Babiše, tak Pavel Novotný v tom s nimi nejede a pracuje pro nás,“ konstatuje.

Když nám prezident Zeman s premiérem Babišem chtějí mermomocí dokázat, že jediným vítězným systémem vlády v Česku je „buranokracie“, tak je podle Šafra potřeba proti nim poslat gladiátora, který s nimi dokáže bojovat i jejich vlastními zbraněmi, protože vyznávají tvrdost a chápou jenom tvrdost.

„Ocitli jsme se v džungli a máme přitom za úkol bránit před politickými netvory východního typu naši svobodnou západní civilizaci. Proto potřebujeme do první linie politiky, kteří dokážou se soudruhy pořádně zamést. Musí to být někdo, kdo má koule. Novotný je má. A to je někdy – feministky prominou – opravdu nádhera,“ uzavírá Šafr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nejedeš na Ukrajinu, máš smůlu. Ukrajinské ambasády neobslouží muže

11:34 Nejedeš na Ukrajinu, máš smůlu. Ukrajinské ambasády neobslouží muže

Ukrajina trpí jak nedostatkem zbraní, tak nedostatkem vojáků. Podstatná část těch, kteří by dle ukra…