Brutální Václav Cílek: Němci jsou ve skutečnosti rasisté. Až se to tam zlomí, zažijí muslimové to, co ještě nikdy

29.06.2017 16:43

Varování ohledně války v Německu zaznělo od geologa Václava Cílka. Domnívá se totiž, že Němci jsou rasisté a muslimům se mstí. Uvedl to v rozhovoru s Pavlem Štruncem na serveru Info.cz.

Brutální Václav Cílek: Němci jsou ve skutečnosti rasisté. Až se to tam zlomí, zažijí muslimové to, co ještě nikdy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Cílek

Cílek úvodem rozhovoru hovořil o suchu. „Probíhá klimatická změna. Od roku 2005 je v půdě čím dál větší sucho, ale osciluje to. Dochází k postupnému vysychání. V roce 2015 přichází velká vlna veder. A ta budou čím dál častější,“ sdělil Cílek. 

Sucho pak Cílek považuje za jednu z příčin nejistoty a neklidu světa. „Česká republika je na tom ale nádherně. Všude kam vyjedete, najdete tekoucí potok i zelený strom,“ podotkl. 

Cílek hovořil i o souvislosti sucha s migrační krizí. „Arabské jaro v Sýrii. Sucho, jeden a půl milionu odchází do měst. Dochází k destabilizaci. Zároveň sucho je tak velké, že Rusko, Ukrajina omezují dodávky obilí. Stoupnou ceny obilí. Povstání vypukne prakticky ve všech největších importérech na hlavu. Když jste v tom Orientu, tak cena mouky, cena zrní, hraje hrozně velkou roli při ceně chleba,“ vypráví příklad Cílek. Situace v Rusku tak podle něj nepřímo může za tzv. arabské jaro. 

Všímá si pak také toho, že největší sucho na Ukrajině je například v Luhansku a na Donbasu. Domnívá se v této souvislosti i to, že ozbrojený konflikt na východě Ukrajiny má kořeny v počasí. „Další z faktorů je, že tam zanikl průmysl. Je to ale o tom, že jste vnitřně otřesen. Když jste v zemi, kde je sucho, jste nešťastní. Je to tíživý pocit na duši. A v té chvíli se tam objeví nějaký populista, který začne slibovat zlepšení,“ podotkl Cílek.

Geolog se vyjádřil rovněž k tomu, že by rád zpomalil technologický pokrok. „Občas nás posouvá do nebezpečných situací,“ míní.

Video najdete ZDE.

V závěru pak Cílek hovořil o možné destabilizaci Evropy a o příchodu nové muslimské vlny. „Čekal bych velkou destabilizaci v oblasti Afghánistánu a Pákistánu, přičemž migrace může jít přes Turecko a Rusko,“ sdělil. A jak by měla probíhat správná asimilace? „Cesta jak přijímat uprchlíky je taková, že lidé v tom místě o to projeví zájem, že se vybere člověk, který se zapojí. Nevytvoří se ghetto a dojde k postupné asimilaci. Snaží se o to Rakušané, Němci,“ sdělil. Pokračoval však v kritice.

„Německo, které vnímáme sluníčkářsky, je rasistická země. Projevuje se to tak, že ministerstvo vnitra na oficiálních stránkách registruje víc jak 1000 útoků proti zařízením, kde bydlí imigranti,“ řekl rázně. Zároveň se domnívá, že Německo přijalo příliš mnoho uprchlíků. 

„Nyní se musí řešit, aby ti lidé měli zaměstnání, nebo vykonávali nějakou činnost. Islám je založen na dvou základních pilířích – rodina a víra v Boha. Proč by ti muslimové měli přijímat nějaké hodnoty v Německu? To by byli na hlavu padlí,“ sdělil následně Cílek. Domnívá se také, že dojde ke stále větší polarizaci společnosti, kdy se uprchlíci rozdělí a dojde k většímu množstvímu útoků. „Pravděpodobně dojde nejprve k útokům uprchlíků mezi sebou,“ sdělil.  

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …