Budu působit v nejvyšších patrech politiky, plánuje si Dominik Feri. Nejlépe v Praze, v Teplicích prý lidé zamrzli

31.12.2016 6:49 | Zprávy

Teprve dvacetiletý Dominik Feri je jednou z předních tváří TOP 09. V rozhovoru pro silvestrovskou MF Dnes prozradil, že se rozhodl stáhnout z politiky na severu Čech a raději bude působit v Praze, protože zjistil, že na severu vlastně lidé moc nestojí o změnu a tak trochu „zamrzli“. Sám je hodně aktivní na sociálních sítích, ale posteskl si, že dnes má pravdu ten, kdo má víc lajků. Došlo i na předsedu TOP 09 Miroslava Kalouska. Feri hovořil o jeho výměně.

Budu působit v nejvyšších patrech politiky, plánuje si Dominik Feri. Nejlépe v Praze, v Teplicích prý lidé zamrzli
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

Na severu Čech už Feri nechce být politicky aktivní. Ukazuje se totiž, že zde lidé nestojí o změnu. Za hejtmana si občané Ústeckého kraje znovu zvolili komunistu Oldřicha Bubeníčka, který prý v minulém volebním období mnoho neudělal, a tím také mnoho nezkazil. A lidem to stačilo. Nechtějí změny. Proto chce Feri působit někde jinde. Třeba v Praze, kde také studuje Právnickou fakultu Univerzity Karlovy.

Počítá s tím, že se bude angažovat v nejvyšších patrech politiky. Nic jiného mu asi nezbude, když vezmeme v potaz, že lidé znají v TOP 09 Karla Schwarzenberga, Miroslava Kalouska a pak Feriho. A kde jsou poslanci zvolení za tuto stranu? Kde jsou lidé z krajů a z obcí? Především ti podle Feriho potřebují určitou motivaci, potřebují povzbudit, aby se zase začali angažovat ve veřejném životě. Bez toho se TOP 09 nepodaří postavit na nohy.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…