Budu volit Zemana, nikdo jiný mu nesahá ani po kotníky, pravil vyznamenaný Troška

29.10.2017 17:34

Prezident Miloš Zeman 28. října 2017 vyznamenal celkem 39 osobností. Státní vyznamenání od hlavy státu dostali spisovatel Vlastimil Vondruška, zpěvačka Helena Vondráčková či režisér Zdeněk Troška. Ten serveru Blesk.cz prozradil, že v prezidentské volbě bude podporovat prezidenta Zemana. A nezůstal jen u toho...

Budu volit Zemana, nikdo jiný mu nesahá ani po kotníky, pravil vyznamenaný Troška
Foto: ReproFoto: ČT24
Popisek: Prezident Miloš Zeman udělil státní vyznamenání.

Na večerních oslavách na Hradě Troška prozradil, že státní vyznamenání dostal za své celoživotní dílo. Tak mu to prý alespoň řekl prezident. S tím se Troška zná ještě z doby, než byl Zeman prezidentem. Jezdil do Hoštic ještě předtím, než se ujal nejvyšší ústavní funkce v zemi.   

„Velice si ho váží. Je to neuvěřitelně nesmírně vzdělaný a sečtělý člověk. I ten dnešní projev říkal zpaměti. Já jsem se tam koukal a on tam neměl žádnej papír s textem. Měl tam jen skleničku s vodou. A to teda hluboko sklon, protože si ho nesmírně vážím,“ prohlásil režisér.

Celý článek naleznete zde.

Ocenění, které dostal, chápe také jako zadostiučinění vyvažující ústrky, kterých se mu prý dostalo např. od filmových kritiků. Této medaile si cení o to více, že občané žádali prezidenta Zemana, aby mu ji udělil. A on je poslechl.

Nakonec Troška odpovídal na otázku, koho bude podporovat v nadcházející prezidentské volbě. „Pana prezidenta Zemana, to je jasný, tam není nikdo jinej, kdo by mu sahal aspoň po kotníky,“ prohlásil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…