Bulvár: Nagyová měla jednoduchý vkus. Kupovala to nejdražší

19.06.2013 7:51

Jana Nagyová, obviněná vrchní ředitelka kabinetu Petra Nečase (ODS), si potrpí na krásné a drahé věci. V poslední době si oblíbila zejména jednu z nejluxusnějších módních značek založenou francouzským návrhářem Louisem Vuittonem. Bez kabelky "vuittonky" prý nedala ani ránu.

Bulvár: Nagyová měla jednoduchý vkus. Kupovala to nejdražší
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová a Roman Jurečko

"Měla jednoduchý vkus, brala to nejdražší. A kdyby se někdy chirurg podíval na její srdce, měla by tam nejspíš vyryta písmena LV," píše bulvární deník Blesk, který rozebírá módní "úchylku" Nagyové.

Podle informací deníku zabavila policie při razii v jejím bytě také účtenky z nákupů těchto "luxusních tretek pro dámy". Z nich lze prý vyčíst, že Nagyová utratila za kabelky, šperky, hodinky nebo také cestovní zavazadla tohoto módního domu celkem více než tři miliony korun.

Chtěla patřit mezi smetánku

Její závislost na této značce byla prý všeobecně známá. Blesk psal již dříve o tom, že za sjednání schůzky s premiérem požadovala Nagyová kabelky právě této značky. Chtěla se tak nejspíš zařadit mezi elitu dam, které se pyšní vuittonkou za 180 tisíc korun, kam patří třeba Lucie Talmanová, Kateřina Klasnová nebo bývalá první dáma Livia Klausová.

"Nečasova domina", jak Nagyovou deník tituluje, si tak za celkovou částku mohla pořídit například deset cestovních kaviárových sad s monogramem LV.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…