Bulvár: Zemanovu kancléři Mynářovi utekla žena. S kuchařem

30.10.2013 7:27

Z hradního kancléře Vratislava Mynáře se v brzké době stane opět svobodný muž. Jeho manželka Kamila jej totiž opustila kvůli nové známosti. Sám Mynář deníku Blesk sdělil, že rozvod je na spadnutí a považuje ho za logické řešení po tom všem, co se v poslední době stalo.

Bulvár: Zemanovu kancléři Mynářovi utekla žena. S kuchařem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléř prezidenta Vratislav Mynář

Vratislava Mynáře čeká rozvod. Sám jej označuje za logické vyústění nedávných událostí a důvody rozpadu manželství vidí různé. Na vině je prý i jeho pracovní vytížení. "Dle mého mínění jsme v určité době spolu málo mluvili a vygradovalo to až do té míry, že hledala útočiště u někoho jiného," říká kancléř smířlivě.

Podle obyvatel obce, kde Mynář s manželkou žili, se Mynářová coby provozní restaurace na Srubu, která manželům patří, zakoukala do jednoho z kuchařů.

Kancléř neočekává žádné větší komplikace, už vzhledem k tomu, že s manželkou neměli děti. "O to teď bude vše jednodušší," uvedl pro Blesk.

Potřebuje bezpečnostní prověrku, jinak končí

Blížící se rozvod ale nejspíš není jediná změna v Mynářově životě, která se na něj neodvratitelně valí. Pokud si urychleně neudělá bezpečnostní prověrku potřebnou pro výkon své funkce, jako šéf prezidentské kanceláře končí. Uvedl to prezident Miloš Zeman v Otázkách Václava Moravce.

"Nastupují dvě možnosti – buď si tu prověrku dodělá, to znamená, že ji dostane, a pak zůstane kancléřem, nebo si ji nedodělá, pak přestane být kancléřem a já si budu shánět kancléře nového," uvedl prezident.

Podle zpravodajského webu České televize ale Mynář svou žádost o bezpečnostní prověrku pozastavil. On sám to ale popírá s tím, že o prověrku ani nepožádal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…