Bulvár pátral po zdravotním stavu prezidenta. Omezil své zlozvyky, a hned je to prý poznat

31.01.2015 13:21

Prezident Miloš Zeman se sice na pravidelnou lékařskou prohlídku nehrnul s našením, ale ukázalo se, že jeho mírné omezení panáků a cigaret se vyplatilo. Výsledky vyšetření jsou relativně pozitivní. Do rukou lékařů se svěřil v polovině ledna v Nemocnici Na Homolce a podstoupil kompletní vyšetření včetně CT. Píše o tom na svých internetových stránkách TN.cz televize Nova.

Bulvár pátral po zdravotním stavu prezidenta. Omezil své zlozvyky, a hned je to prý poznat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

Prezident Zeman sice trpí mnoha neduhy, jak konstatovali lékaři v poslední zprávě o jeho zdravotním stavu, ale přesto jsou výsledky jeho vyšetření relativně pozitivní. Zřejmě se projevila mírná změna životního stylu a stravování, ke které Zemana lékaři tlačili. "Dodržuje dietu, konkrétně se snaží omezit velké porce a k obědu si nyní pravidelně dává i salát,“ řekl Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček.

Zeman prý vynechává moučníky a omezil počet vykouřených cigaret ze čtyřiceti na dvacet. I když byl několikrát viděn, jak popíjí tvrdý alkohol, je to podle Hradu už jen velmi zřídka. Panáky nahradil suchým bílým vínem.

Zemanův tajemník Jaroslav Hlinovský prozradil, že prezident zrovna nehořel nadšením, že musí podstoupit tak dlouhé vyšetření. Když ale zjistil pozitivní výsledky, prý se mu hned ulevilo. "Výsledky mu okamžitě spravily náladu a hned se jal vtipkovat s personálem nemocnice,“ řekl Hlinovský. Další komplexní lékařská kontrola ho čeká zase za rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bra

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…