Bulvár přinesl čerstvé fotky Nečase a Nagyové. Velmi soukromé

22.07.2013 8:43

Deník Blesk v pondělním vydání přináší fotoreportáž z jedné epizodky společného soužití expremiéra Petra Nečase (ODS) a bývalé šéfky jeho kabinetu a přítelkyně Jany Nagyové. Na několika fotografiích mohou čtenáři vidět, jak dvojice na terase společně pečuje o vysázené túje.

Bulvár přinesl čerstvé fotky Nečase a Nagyové. Velmi soukromé
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

"Sladké nedělní ráno milenců. Blonďatá domina poškádlila expremiéra mužným úkolem: zalitím řádky tújí." Tak popisuje deník Blesk společnou aktivitu Nečase s Nagyovou, při níž se v neděli dopoledne jali pečovat o zeleň na terase luxusního bytu Nagyové v pražských Modřanech.

Na několika snímcích je vidět Nečas ve spodním prádle a tričku s nápisem Atletický oddíl. Jeho partnerka je oděna pouze do bílé pánské košile, patrně patřící poslanci. Expremiér se chopil oranžové zahradnické konve a začal podle instrukcí Nagyové zalévat stromky v květináčích.

Nagyová dohlížela

Jeho milenka a bývalá spolupracovnice ho podle deníku v guvernérském postoji koučovala a opravovala, čas od času jeho práci zkontrolovala a doplňovala s rozprašovačem vody v ruce. Celou "akci" poté pár zakončil se skleničkou bílého vína v ruce a mohl se dál oddávat víkendovému odpočinku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …