Bulvár si ve Varech posvítil na "nafoukaného" Topolánka i Livii Klausovou

01.07.2013 7:06

Pondělní bulvár obsáhle referuje o víkendovém dění na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se mezi řadami různorodých celebrit objevují i lidé spjatí s politickým světem. Tentokrát fotoaparáty zaznamenaly jednoho bývalého premiérského synka a kromě toho paparazzi vypátrali, že bývalá první dáma Livia Klausová povečeřela s americkým hercem Johnem Travoltou.

Bulvár si ve Varech posvítil na "nafoukaného" Topolánka i Livii Klausovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Livia Klausová

Na obligátních festivalových V.I.P. party se pochopitelně nechával vidět známý účastník podobných sešlostí - syn bývalého premiéra Tomáš Topolánek. Jednadvacetiletý Topolánek junior, kterého fotoaparáty bulvaristů již mnohokrát zaznamenaly ve Špindlerově mlýně či jiných oblíbených destinacích české smetánky, se nyní ukázal na večírku společně se Simonou Dvořákovou. Vyfotografovali jej tam redaktoři z deníku Blesk, kteří poznamenali, že zatímco jeho partnerka se usmívá, mladý Topolánek se tváří nafoukaně kysele.  

Dále bulvár zaznamenal, že se na festivalu dostalo významné pocty bývalé první dámě Livii Klausové. Žena, o které se spekuluje jako o nastávající velvyslankyni na Slovensku, byla na slavnostní večeři v Grandhotelu Pupp přizvána ke stolu se slavným hercem Johnem Travoltou, který byl hlavní festivalovou hvězdou víkendu.

Nad tradiční českou svíčkovou s nimi prý rovněž usedl ředitel festivalu Jiří Bartoška, slavný režisér Vojtěch Jasný a karlovarský primátor Petr Kulhánek. Ten také prozradil, o čem účastníci, včetně bývalé první dámy, s filmovou hvězdou hovořili. „Hovořili jsme o jeho páteční návštěvě letního kina. Byl nadšený z toho, že v chladném počasí na něj čekalo dva a půl tisíce lidí,“ prozradil primátor. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…