Bulvár zachytil Topolánkova syna Tomáše s přítelkyní ve Špindlerově mlýně

30.12.2012 7:33

Syn bývalého premiéra Mirka Topolánka se svojí přítelkyní objevil ve Špindlerově mlýně. Simona Dvořáková patří mezi nejkrásnější české modelky a má také titul Miss Golf. Poprvé spolu byli letos na filmovém festivalu v Karlových Varech. Upozorňuje na to bulvární server super.cz.

Bulvár zachytil Topolánkova syna Tomáše s přítelkyní ve Špindlerově mlýně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Ve Špindlerově mlýně je mladý Topolánek každý rok. Většinou se zde objevuje spolu s kamarádem Markem Dalíkem, který je obviněn z podvodu kvůli předražené státní zakázce. Letos proto účast ve Špindlu vynechal.

Bulvár si mladého páru velmi všímal a hodnotil krásu modelky Simony. Ve špindlerovském Silver baru prý jednoznačně vyhrála.

Tomáš Topolánek otce letos zastoupil na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu v Grandhotelu Pupp i na snad nejhonosnějším byznysovém večírku ve Varech, akci pořádané bankou UniCredit na kolonádě. Byl tam zároveň i ropný miliardář Karel Komárek a další top byznysmeni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…