Buzerace! Hřib a parta z magistrátu mají průs*r do voleb. Celá Praha trpí. Slavný Čech jim pořádně myje hlavy

09.10.2019 20:33

Známý herní vývojář Daniel Vávra se ve svém facebookovém komentáři pořádně opřel do pražské koalice. Důvodem je dopravní kolaps v metropoli, který se bude řešit akorát zákazy, omezením, mýtným, regulací – tedy buzerací. „Z tohohle zeleného skanzenu možná bude lepší vypadnout jinam,“ píše vývojář a stejně znechucená veřejnost mu dává za pravdu.

Buzerace! Hřib a parta z magistrátu mají průs*r do voleb. Celá Praha trpí. Slavný Čech jim pořádně myje hlavy
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herní vývojář Daniel Vávra

Obyvatelé Prahy si nemohou podle Vávry nevšimnout faktu, že po prázdninách se opravdu brutálně zhoršila dopravní situace. „Jako kdyby do Prahy z ničeho nic přibylo dvakrát tolik aut. Což nepřibylo,“ všímá si a dodává, že ve skutečnosti je to výsledek „zklidňování“ dopravy od současného vedení magistrátu a jednotlivých pražských částí, které většinově ovládli aktivisti nenávidící auta.

Anketa

Kdyby za svého života Karel Gott kandidoval na prezidenta, volili byste ho?

59%
41%
hlasovalo: 22861 lidí

„Tu se zúží zcela bezdůvodně dva pruhy do jednoho. Tu se udělá z obousměrné ulice jednosměrka. Tu se dá sloupek a svedeme dopravu ze tří ulic do jedné a překvapivě ji zcela ucpeme,“ glosuje zdejší zoufalou dopravní situaci.

Výsledkem těchto nesmyslných zásahů je dopravní kolaps. Cílem toho kolapsu je podle Vávry právě kolaps, protože ten se bude muset akutně řešit. A to zákazy, omezením, mýtným, regulací, myslí si. „Tedy jinými slovy buzerací místních na úkor turistů a náctiletých aktivistů, kteří mnohdy ani v lokalitách, za jejichž zklidnění lobbují, nebydlí,“ podotýká.

Mnoho rodin v jeho okolí se prý stěhuje z Prahy, protože se zde nedá žít. „A to nejen kvůli cenám nemovitostí a nájmů, ale i dostupností a neustálou buzerací od podobných idiotů,“ zdůrazňuje Vávra.

I když je podle svých slov finančně lépe vybaven než většina obyvatel, uvažuje, jestli nebude lepší z tohohle „zeleného skanzenu, kde strom a japonský turista má přednost před rodinou s dětmi, vypadnout někam jinam“. Závěrem zmiňuje, že Malá Strana má cca 5 000 obyvatel. Dříve mívala prý čtyřikrát víc a lepší už to nebude. Na Žižkově je podle něj situace ještě horší.

Komentující Nikola Bornová pak v následující diskusi podotkla, že až budou v Praze jen elektrovozy jezdící maximálně 30 km/h, tak už žádné zácpy nebudou. „Navíc to změní klima (k lepšímu),“ doplnila. Miroslav Štrobl na to poznamenal, že „klima se už změnilo, ráno bylo chladnějc, teď je teplejc“. „No vidíš, to už jsou první vlaštovky – to bude zásluha lidí, co po Praze jezdí v tesle,“ odpověděla Bornová.

Přispěvatel do diskuse Radim Neradim se v kontextu s tím, jak to pražská koalice v otázce dopravy vede, velmi těší, až svůj názor projeví v komunálních volbách. Jiří Lhoták se však obává, že se příliš nezmění. V Praze se podle něj opět dostanou na vrchol „mladí komunisti“ – Piráti.

Martin Franěk se spíše podivil, že zde Vávra s jeho možnostmi ještě bydlí. Sám prý pracuje na tom, aby jednoho dne vypadl z tohohle „blbštajnova“. Přesto doufá, že po komunálních volbách ta „banda retardů“ vypadne. „I s těma jejich všemožnejma vlaječkama a festiválkama,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…