Bývalá muslimka udeřila: Němci, vy ze své země chcete mít islámský stát?

24.11.2015 9:18

Bývalá muslimka Sabatina Jamesová, která je mimo jiné lidskoprávní aktivistkou i spisovatelkou, zkritizovala Německo za imigrační politiku. Podle ní je důležité se zeptat, zda se Německo chce stát islámským státem. Uvedl to server Týden.cz.

Bývalá muslimka udeřila: Němci, vy ze své země chcete mít islámský stát?
Foto: pixabay.com
Popisek: Islám - ilustrační foto

Jamesová, která je původem z Pákistánu, konvertovala na křesťanství. Žena nyní musí žít pod stálou ochranou, neboť je jí vyhrožováno smrtí. Její nejnovější kniha Šaría v Německu kritizuje naivní integrační optimismus, groteskní lehkomyslnost a šokující ignoranci. Podle ní je totiž především špatně to, že všichni uprchlíci dostávají německý pas, aniž by se zjistilo, zda jsou násilníci, nebo demokraté. V případě, že se později ukáže, že jde o islamisty, nelze je již jako Němce podle ní odsunout. 

Jamesová uvádí, že v případě, že do Německa za dalších deset let dorazí deset milionů mladých muslimských mužů, budou nad německými mladíky převažovat. Podle ní mladí muslimové, kteří napadají nábožensky jinak smýšlející, nemají právo na azyl. A poukazuje na oficiální postoj Organizace islámské spolupráce, která uvádí, že ženy nejsou rovnoprávné a že nemuslimové nejsou plnohodnotní lidé v právním smyslu slova.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…