Bývalý policejní prezident: Evropa národů dává mnohem větší smysl než současná šlichta bezpohlavních pletichářů

19.06.2016 21:35

Bývalý policejní prezident Stanislav Novotný se na serveru PrvníZprávy.cz rozlítil. „Buďme sami sebou a nenechme si vnucovat cizí zájmy,“ uvedl. Dodal, že praktické problémy svých lidí jsou schopny řešit pouze národní státy.

Bývalý policejní prezident: Evropa národů dává mnohem větší smysl než současná šlichta bezpohlavních pletichářů
Foto: Archiv SN
Popisek: Bývalý policejní prezident, podnikatel a publicista Stanislav Novotný

„Pouze národní státy se mohou účinně bránit řízenému rozbíjení vlastních kultur, vlastního způsobu života a koneckonců i evropské civilizace. A lidé to cítí,“ dodal.

„Lidé mají pocit, že jim naopak někdo vnucuje umělé konstrukty, které jsou jim protivné, nesnesitelné a hranaté. A z těchto pocitů a postojů roste nový vztah k vlastenectví. Netýká se to pouze naší země, ten proces je vidět všude u sousedů a koneckonců v celé Evropě. Evropa národů dává mnohem větší smysl než současná šlichta bezpohlavních pletichářů,“ řekl také Novotný. 

Původní text ZDE.

Podle něj vlastenectví představuje zdravý vztah k nejbližším. „Vztah k mámě, tátovi, k ženě, k vlastním dětem. Vztah k poznaným bližním. Vztah k rodině, a to i v širokém smyslu slova. Vztah k jazyku, rodišti, k lidem, kteří bydlí na území, kde se pohodlně domluví rodným jazykem. Jednoduše k těm, kterým jsme oporou a kteří jsou naopak oporou nám. K těm, jež jsme ochotni bránit i s nasazením vlastního života a tedy s nimi sdílet dobré i zlé,“ myslí si. A podle něj jde i o vztah k předkům. 

Následně se zamyslel nad tím, nakolik se v případě německého přístupu k řešení migrační otázky projevuje určitý pocit viny za druhou světovou válku. „Jde ze strany Merkelové o snahu zamezit opakování událostí z 30. let, anebo je to ve svých důsledcích právě naopak?“ ptá se. 
 
„Německé chování má velmi nebezpečné důsledky i pro nás,“ píše také Novotný. „Merkelová poslušně slouží americkým zájmům. Personifikuje tak to nejhorší z negativních důsledků pádu komunismu. Lidé s totalitní minulostí často obrátili kabát a ve snaze zachránit si kůži slouží novému pánu stejně vehementně, jako tomu bývalému. Ale abych byl přesnější. Ono vlastně ani tolik nejde o americké zájmy, ale o zájmy oligarchů, kteří ovládají americkou administrativu, bezpečnostní aparát, armádu a především banky. Titíž lidé mají v hrsti Německo. Podporovali nacismus a před tím bolševiky v Rusku. 30. léta? Ta se již píší. Pouze se vedou opačné řeči než tehdy, důsledky jsou však podobné,“ všímá si exprezident.
 
Podle něj strach z Nočních vlků a hysterie všech těch neherců a intelektuálů z leknutí prozrazuje slabost a touhu prolézt životem neustálým zaujímáním stranických postojů. „Lidé si opět navykají na jidášství a neuvědomují si, že historie považuje tento typ zrádcovství za selhání nejtěžší,“ řekl také Novotný. 
 
Závěrem se pak věnoval také boji s terorismem. „Zatímco Západ fakticky podporuje Islámský stát a migraci konfliktu z jím vytvořených ohnisek zla do Evropy, ponižuje zároveň vlastní populaci. Vlastní existenci podrží pouze sebevědomý Evropan a ne profízlovaná společnost, se kterou si bude pohrávat hrstka cynických manipulátorů. Lidé se skrze masivní a nekorektní propagandu nedokáží orientovat, a tak jsou často schopni podporovat výstavbu koncentráků pro sebe sama. Opakují lidskoprávní fráze a nevnímají, že líbivá klišé překrývají genocidní záměry,“ uzavřel Novotný.
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …