ČSSD vydělala. Zaměstnancům rozdělí 1,4 milionu

29.03.2012 13:32

Po ODS a Věcech veřejných zveřejnila výroční finanční zprávu o svém hospodaření v roce 2011 také opoziční ČSSD.

ČSSD vydělala. Zaměstnancům rozdělí 1,4 milionu
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Bohuslav Sobotka v Otázkách Václava Moravce

Sociální demokracie podle oficiálních údajů dosáhla nejlepšího hospodářského výsledku v posledních deseti letech. Výnosy činily 238,9 milionu korun, náklady dosáhly 168,6 milionu korun. Hospodářský výsledek překonal stanovený plán o 21,13 procenta a vzrostl na 70,3 milionu korun.

"Rok 2011 byl v oblasti hospodaření jedním z nejúspěšnějších v naší novodobé historii. Dosáhli jsme hospodářského výsledku ve výši 70 miliónů korun, a to bez výrazných sponzorských darů, především díky programu úsporných opatření v provozní oblasti. Zároveň se nám podařilo výrazně snížit závazky sociální demokracie vůči akciové společnosti Cíl, a to o více než 65 milionů korun. Výrok auditora k výroční zprávě je bez výhrad,“ uvedl místopředseda ČSSD pro hospodaření Martin Starec.

"K dalším úspěchům patří splnění povinného podílu zaměstnaných osob se zdravotním postižením na celkovém počtu zaměstnanců a významné zvýšení objemu vybraných členských přípěvků o dva miliony korun,“ dodal Martin Starec.

V roce 2011 financovala ČSSD své aktivity dle schváleného rozpočtu na všech úrovních. Rozpočet ČSSD v roce 2011 byl splněn. Proto bude za rok 2011 v příštích dnech vyplacena zaměstnancům mimořádná odměna ve výši 1,4 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…