Česká muslimka k Francii tak ostře, že ji zablokovali. My její slova máme

30.10.2020 13:03 | Zprávy

V Teplicích proslavená studentka Eman Ghalebová zveřejnila příspěvek, ve kterém sice odsoudila středeční teroristický čin v Nice, avšak zkritizovala karikatury proroka Mohameda. „Zesměšňování muslimů a jejich svatých symbolů je najednou ‚svoboda projevu a moderní umění‘. A koho to uráží nebo proti tomu protestuje, tak je podle Macrona radikální muslim nerespektující evropské hodnoty,“ rozzlobila se. Její facebookový profil však zmizel. Prý za tím stojí fanoušci Tomia Okamury.

Česká muslimka k Francii tak ostře, že ji zablokovali. My její slova máme
Foto: repro YouTube kanál Český rozhlas Plus
Popisek: Teplická studentka a aktivistka Eman Ghalebová

Známá teplická studentka Eman Ghalebová okomentovala středeční teroristický čin, který se odehrál v jihofrancouzském městě Nice. Útočník s nožem v ruce vtrhl do kostela a zabil tři lidi, na místě bylo i několik dalších zraněných. Dle serveru Telegraph.co.uk muž dekapitoval dvě osoby. Útočník měl dle svědků před tím, než ženě setnul hlavu, zařvat Allah-u-Akbar neboli Alláh je veliký. Vypadá to tedy na další islamistický teroristický čin. Policie muže postřelila. Poslanci Národního shromáždění v Paříži drželi minutu ticha za oběti útoku a předseda parlamentu Richard Ferrand schůzi přerušil.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…