Český národ má podle Jaromíra Štětiny poškozený genofond. Bolševici, peru se s vámi už padesát let a nebojím se vás, vzkázal po volbách a vyvěsil Václava Havla

28.01.2018 9:15

Europoslanec za TOP 09 Jaromír Štětina se na svém facebookovém profilu vyjádřil, že je doslova znechucen z vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách. „Lži a podvody jsou zpět, ale já se nebojím,“ napsal.

Český národ má podle Jaromíra Štětiny poškozený genofond. Bolševici, peru se s vámi už padesát let a nebojím se vás, vzkázal po volbách a vyvěsil Václava Havla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Jaromír Štětina také sdělil, že pátou kolonou Kremlu je v České republice KSČM

Asi není nutné připomínat, že Štětina se zarytě vymezuje proti Putinovu Rusku i proti komunismu, což je jedním z hlavních důvodů, proč jej tolik pobouřilo Zemanovo obhájení prezidentského úřadu. „Bolševici, přes padesát let se s vámi peru. Hodně bitev jsem s vámi prohrál. Poslední z nich je dnešní vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách. Přijdou opět vaše lži, pomluvy, vyhrůžky, oportunismus a podvody, váš výsměch. Nebojím se jich,“ napsal na svém facebookovém účtu a dodal, že i tak nad ním nevyhrají.

Ve chvílích, kdy vyhrál Zeman, prý Štětina dostal e-mail od Chodorkovského. „Ruské prezidentské volby dopadnou podobně, zvítězí Putin, Zemanův favorit. Genofond ruského národa je poškozen silněji než genofond národa českého. Úcta Rusům, kteří se pseudodemokracii dokážou postavit,“ uvedl v komentáři.

Koncem tohoto roku se Štětina na svém twitterovém účtu doznal k tomu, že se upsal StB. Své rozhodnutí v roce 1977 podepsat spolupráci s komunistickou státní bezpečností ale vysvětluje tím, že šlo pouze o trik, který zachránil jeho otce a další lidi. Přiznal se k tomu poté, co na jeho příspěvek, ve kterém informoval, že 25. prosince 1938 čeští fašisté uštvali jednoho z českých velikánů – Karla Čapka, zareagoval jeden z diskutujících s překvapivou otázkou. „Raději bych slyšel, zda byl Jaromír Štětina agentem komunistické Státní bezpečnosti s krycím jménem Plavec, nebo nebyl,“ napsal uživatel Twitteru.

Pod tím samým dotazem pak byla nahrána i fotografie, na které je zachycen bílý list papíru s textem: „Jako čsl. státní příslušník z vlastních pohnutek se zavazuji spolupracovat s orgány StB proti nepřátelům naší vlasti v zahraničí.“ A s podpisem Jaromíra Štětiny, který se nyní vše snažil objasnit tím, že svým činem zachránil několik lidí včetně svého otce, když agentům StB lhal.

„Trik s nabídkou spolupráce zachránil řadu lidí včetně mého otce. Někteří byli sice předvedeni k výslechu, ale nic jim StB nemohla prokázat. Nikdy jsem s StB ani s její kontrarozvědkou nespolupracoval a jsem na to pyšný,“ uzavřel s tím, že to nebylo lehké odmítnout, ale nakonec přece jen odmítl.

A nakonec v neděli ráno Štětina na svůj Facebook přidal fotografii Václava Havla se smutným vzkazem: "Doby havlovského étosu jsou minulostí. Budeme teď nějaký čas žít pod Hradem, který obsadil člověk, který toho není hoden". Budeme se s tím podle něj muset vypořádat. A hned navrhl způsob, jak to udělat. Příští rok ve volbách do Evropského parlamentu, ve kterých chce Štětina znovu kandidovat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…