Český politik má podezření kvůli rozmachu prodejen kebabů, kde prý nikdo nikdy neviděl nikoho jíst. A vzkazuje Merkelové...

20.08.2016 15:10

Hudební skladatel, producent a předseda politické strany Strana zdravého rozumu Petr Hannig se na svém blogu na serveru iDnes.cz rozepsal o uprchlické krizi. Konkrétně napsal i vzkaz pro německou kancléřku Angelu Merkelovou. „Paní kancléřko, když jste si je pozvala k sobě, nechtějte, abychom je ubytovali u nás,“ uvedl.

Český politik má podezření kvůli rozmachu prodejen kebabů, kde prý nikdo nikdy neviděl nikoho jíst. A vzkazuje Merkelové...
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hannig, předseda Strany zdravého rozumu

Hannig si ve svém textu všímá vyhrožování ze strany Turecka ohledně migrantů. Země totiž uvádí, že vypustí do Evropy statisíce ilegálních migrantů přes Egejské moře. „I když jich další desetitisíce zachraňuje a dováží k italských břehům agentura Frontex, která je původně měla od dobývání evropských břehů odrazovat. Stala se však fakticky cestovní kanceláří, kterou platí všichni evropští daňoví poplatníci,“ uvedl Hannig. A dodal, že agentura vlastně dováží i potenciální vrahy nejen evropské kultury, ale i lidí. 

„Co s tím. Rozhodně by se neměla vláda sklonit před náporem německé kancléřky, která ví, i když to nepřizná, že tím neuváženým otevřením náruče udělala chybu,“ podotkl dále Hannig. Podle jeho názoru by voliči ani případný „úklon“ vlády neměli dopustit. „Naše republika se nesmí nechat zviklat pofiderními peněžními pobídkami. Nakonec na ně nebudou v EU peníze, my tu budeme mít tisíce agresivních, zhrzených, s naší kulturou nekompatibilních osob, které si myslely, že v Evropě létají pečení holubi do úst. A budeme je muset živit z našich peněz, které měly raději směřovat pro naše potřebné lidi a ne pro ilegální imigranty,“ dodal Hannig.

„A to, co nás zatím netrápí, neboť jsme velmi tolerantním národem, který žije v poměrně velice dobré symbióze s jinými, zde žijícími kulturami, dolehne na nás s netušenou silou. Zatím nemáme nic proti příslušníkům národů, ze kterých se ta nelegální imigrantská vlna skládá. Ti, co tu vaří orientální jídla, tu jsou legálně. A když je jich málo, nejsou s nimi nějaké větší problémy,“ zmiňuje násedně producent. Všímá si však také rozmáhání se prodeje kebabů a bister, která vznikají na nejneuvěřitelnějších místech.

  • Původní text ZDE

„Jsou velice chudě zařízená, na rozdíl od pražských podobných orientálních restaurací, která jsou hojně navštěvována a mají široký výběr specialit. Když jsem se ptal místních lidí, jestli tam někdo chodí jíst, protože jsem si všiml, že bistra jsou většinou zcela prázdná, tak jsem se dozvěděl, že tam nikdo nechodí. Narazil jsem také na jedno v Odoleně Vodě, kde mi místní řekli, že tam nikdy nikdo nikoho ze strávníků neviděl. Poblíž Odoleně Vodě má vzniknout nové mezinárodní letiště Vodochody. Tak jsem si dal dvě a dvě dohromady a usoudil: Nepřipravuje se náhodou skutečně velká invaze těchto illegálů do ČR? A není pro ně sponzorsky už připravována plošně po celé republice halal strava?“‘ táže se následně Hannig. Prý ho celá situace překvapila. „Pokud by tyto kebaby byly navštěvovány strávníky, občany těch měst, kde vznikají, nic proti tomu,“ doplnil.

Závěrem si posteskl, že naše kultura je v ohrožení, což je patrné na mnoha příkladech z Francie, Německa, Belgie či Švédska. „Je potřeba ji bránit. Vládo, zvláště pane premiére z ČSSD, nepodlehněte vábení ‚Lorelai‘ od břehů Sprévy. Myslete na budoucnost našich lidí,“ uzavřel Hannig.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …