Chcete mě? Ferjenčík hledá práci

01.12.2021 16:12

Někdejší pirátský poslanec Mikuláš Ferjenčík, který v uplynulých sněmovních volbách neuspěl, hledá práci. To, že je otevřen pracovním nabídkám, napsal na svůj facebookový profil a sdílel i svůj profil na profesní sociální síti LinkedIn.

Chcete mě? Ferjenčík hledá práci
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Mikuláš Ferjenčík (Piráti)

Anketa

Necháte/nechali byste očkovat své malé dítě proti covidu-19?

12%
84%
hlasovalo: 43477 lidí
Ferjenčík se na profesní sociální síti LinkedIn, na které se setkávají profesionálové a diskutují o svých pracovních zájmech, představil jako někdejší místopředseda rozpočtového výboru Parlamentu ČR.

Píše, že dobře rozumí psanému textu, umí počítat, velmi dobře anglicky a trochu německy. „Rozumím politickému marketingu, světu médií i politiky,“ dodává také Ferjenčík, který úspěšně maturoval na přeloučském gymnáziu, paralelně u toho složil také britskou A-level na Brentwood School Essex. Následně úspěšně absolvoval bakalářský obor studium humanitní vzdělanosti na FHS UK.

„Dále mám za sebou několik semestrů Matfyzu a Fakulty strojní ČVUT, ze kterých jsem si odnesl základy vysokoškolské matematiky,“ dodává Ferjenčík. Jeho podrobný profil na LinkedInu si můžete prohlédnout zde.

Ten byl čtyři roky poslancem a tři roky pražským zastupitelem. „V roli vedoucího mediálního odboru Pirátů jsem supervizoval naše sněmovní kampaně 2017 a 2021 a fungování pirátského marketingového týmu v letech 2016–2021,“ podotýká Ferjenčík, jenž také v celé řadě vedoucích rolí pomáhal z Pirátské strany budovat silnou celostátní organizaci. 

„Několik měsíců jsem se živil jako zahradník,“ dodává také exposlanec, jehož baví fotbal, akordeon a deskové hry.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…