Chlór, pot a skluzy. Známý komik se vysmál Škromachovi a přidal sexuální vtip

08.09.2016 10:30

Nejžhavější kauzy letošního léta více méně vtipně okomentoval na internetové televizi DVTV komik Lukáš Pavlásek.

Chlór, pot a skluzy. Známý komik se vysmál Škromachovi a přidal sexuální vtip
Foto: Hans Štembera
Popisek: Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu v souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968

Nejprve jej zaujala videa, na nichž Zdeněk Škromach promlouvá k voličům od bazénku, často i se sklenkou vína v ruce. Pavlásek posměšně uvedl, že Škromach strávil prázdniny v bazénku. „A bránil hodnoty. Což jsi Zdeňku udělal dobře, tleskám. Protože každý velký politik bránil hodnoty z bazénku. Napoleon měl bazének, Masaryk měl bazének, i Churchill měl svůj bazének,“ říká Pavlásek. V ten okamžik se na obrazovce objeví svlečená postava v bazénku s kloboukem na hlavě a v ruce se sklenicí červeného vína. „Všichni znají tu památnou větu ‚chlór, pot a skluzy‘,“ vtipkuje Pavlásek, když parafrázoval slavnou Churchillovou větu „krev, pot a slzy“.

Glosoval také kauzu spojenou s jihomoravským hejtmanem. „Michal Hašek má mluvčí, která neexistuje. Tohle mě nepřekvapuje, protože v naší politice neexistovalo nikdy nic. Opencard stála peníze, které neexistují. David Rath měl víno, které neexistuje. Tak proč by měla existovat nějaká mluvčí? Prostě neexistuje, tak se s tím smiřte,“ prohlásil Pavlásek. Při těchto slovech zpoza Pavláska vykukuje kreslená postava Jany Mrencové, která podle zpráv tisku stála za smyšlenou osobou mluvčí Proutníkové. Pak Mrencovou Pavlásek jakoby spatří, řekne tady je. Pak luskne prsty a pronese „Haškovo kouzlo a je pryč“ a dodá k tomu „Hašek je takový Harry Potter české politiky“.

Celé video je ZDE

Otřel se také o dva internetové hity nazpívané Dominikou Myslivečkovou a Otýlií Žižkovou. „Myslím, že by obě dámy udělaly pro Evropu největší službu, kdyby se spojily dohromady a nazpívaly pěknej, novátorskej, umělecky hodnotnej duet Evropo, píchej. A ani by to nemuselo mít zvuk,“ naznačuje Pavlásek, co si o pěveckých schopnostech obou dam myslí.

Zaujala jej také akce Martina Konvičky na pražském Staroměstském náměstí. „V dílničce si stlučete samopal, džíp a vlajku a vyrazíte na Staromák děsit turisty. Když tu nemáme Islámský stát, tak si na něj budeme aspoň hrát jako malí kluci, dokud nás policajti neodvedou k maminkám. A my si můžeme zazpívat parafrázi na známou písničku: ‚To tenkrát v 2016, když nás napadl Konvička se státem islámským. S tanky a děly a v rukách černý vlajky měli, ty pestrý káry vyprázdnily pražský báry,‘“ dodal Pavlásek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …