Co si ta svoloč o sobě myslí? Dát jim gumu z náklaďáku, ať si ji nafouknou a pádlují zpátky. Tak by se s imigranty vypořádal Otto Chaloupka

06.06.2015 13:58

Někdejší poslanec za Věci Veřejné Otto Chaloupka, jenž dnes stojí v čele uskupení Republika, se na sociální síti Facebook rozohnil kvůli zprávě o imigrantech. Na ČT24 zachytil zprávu, že se někteří uprchlíci mířící do Itálie odmítají nechat zaevidovat do databáze s fotografií a otisky prstů. Právě to Chaloupku rozpaluje do běla. Pokud nechtějí dodržovat naše pravidla, ať raději honem rychle plavou někam jinam.

Co si ta svoloč o sobě myslí? Dát jim gumu z náklaďáku, ať si ji nafouknou a pádlují zpátky. Tak by se s imigranty vypořádal Otto Chaloupka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Otto Chaloupka

„Co si to, svoloč jedna, o sobě myslí? Naprostá většina z nich nebude nikdy schopná ani ochotná naučit se jazyk, přizpůsobit se podmínkám evropské země a začít pracovat. Ale stěžovat si, to oni dokážou hned po vylovení z vody; ještě se ani nerozkoukali a už dělají problémy. Jak se budou chovat, až se ‚ofrknou‘ a dostanou řádné školení od imámů a různých začleňovacích organizací,“ ptá se Chaloupka.

Pokud nechtějí dodržovat naše pravidla, měli by prý imigranti dostat duši z náklaďáku, půl hodiny na to, ať si ji nafouknou, a koukejte zmizet. Jestliže si snad Itálie stěžuje, že nápor uprchlíků nezvládá, podle Chaloupky přímo „fňuká“, bylo by možná jednodušší posílat zmíněné uprchlíky na jejich lodích zpět.

V diskusi pod Chaloupkovým příspěvkem zaznělo přirovnání k Austrálii, která se s uprchlíky nijak „nepárá“, posílá je zpět a jde to. Proč by to tedy nešlo i v Evropě? Zazněl však ještě mnohem tvrdší výrok na adresu uprchlíků. Jeden z diskutujících konstatoval, že by bylo možná nejjednodušší je postřílet.

Z Facebooku Otto Chaloupky:

ČT24: "Někteří běženci v Itálii odmítají nechat se fotografovat a sejmout si otisky prstů" pro evidenci.
No tak tady máš, ty holoto, duši z náklaďáku, a máš půl hodiny na to, aby sis ji nafouknul, skočil s ní do moře a pádloval dost rychle, dokud nezmizíš z dohledu.
Co si to, svoloč jedna, o sobě myslí? Naprostá většina z nich nebude nikdy schopná ani ochotná naučit se jazyk, přizpůsobit se podmínkám evropské země a začít pracovat. Ale stěžovat si, to oni dokážou hned po vylovení z vody; ještě se ani nerozkoukali a už dělají problémy. Jak se budou chovat, až se "ofrknou" a dostanou řádné školení od imámů a různých začleňovacích organizací?
Itálie fňuká, že nápor cizinců nestíhá; nebylo by jednodušší, levnější a bezpečnější lodě s okupanty vracet zpátky?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…