Co takhle zmlátit Zdeňka Ondráčka? „Nenáviděný“ poslanec vytasil silné FOTO

18.12.2017 9:33

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček, o němž se nyní hodně mluví v souvislosti se zvolením do čela komise pro kontrolu GIBS, sdílel na svém facebookovém profilu příspěvek, v němž mu je de facto vyhrožováno.

Co takhle zmlátit Zdeňka Ondráčka? „Nenáviděný“ poslanec vytasil silné FOTO
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Zdeněk Ondráček

„Přátelé, takto vypadá demokracie v pojetí demokratů. Je to v podstatě výzva, abych byl zmlácen. Komentátoři příspěvku by mě však raději viděli mrtvého. Chtějí zastrašit jen mně nebo se mám bát i o rodinu? Čeho jsou ta paka schopná už vím z roku 1990, kdy jsem po podobném útoku lidí zaplacených vekslákem skončil v nemocnici na Míčankách,“ poznamenal Ondráček.

V souvislosti s výhrůžkami Ondráček možná požádá o policejní ochranu.

„Dobrý den, děkuji za vyjádření podpory. Mě osobně zlomit nemohou, ale pokud po pátku neustane tlak a výhrůžky mé rodině, budu nucen požádat o policejní ochranu. Nikdo neví, kam až jsou schopni ti magoři zajít. Přeji hezký den. Zd. Ondráček,“ odpověděl poslanec čtenáři, který ho žádal, ať se „nenechá zlomit“ tlakem, kterému čelí v souvislosti se svým navržením do funkce. Psali jsme ZDE.

Ondráček je široce kritizován za to, že jako čerstvý příslušník Veřejné bezpečnosti participoval na akcích pohotovostního pluku VB, který mlátil demonstranty při tzv. Palachově týdnu v roce 1989. Jako předseda komise pro kontrolu GIBS by měl být potvrzován plénem Poslanecké sněmovny v pátek. Proti jeho jmenování se vymezila pravicová opozice, prezidentský kandidát Michal Horáček, podstatná část Senátu a některé veřejné osobnosti, jako třeba Zdeněk Svěrák. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…