Čtenář napsal od plic Janu Čulíkovi: Vy eurosvazáci už jste dávno překonali SSSR. Společnost ozdraví referendum o Czexitu a zákaz neziskovek

30.04.2018 19:35

„Zrušme neziskovky, omezme vliv lidí se zahraniční zkušeností a zaveďme přísnou ostrahu hranic,“ píše čtenář Milan Mašek šéfredaktorovi serveru Britské listy Janu Čulíkovi. Ten dopis zveřejnil.

Čtenář napsal od plic Janu Čulíkovi: Vy eurosvazáci už jste dávno překonali SSSR. Společnost ozdraví referendum o Czexitu a zákaz neziskovek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Mašek svým dopisem reaguje na Čulíkovu výzvu ohledně problémů české společnosti. „Hlavním naším problémem je, že se objevily tisíce osob cítících se vyvolenými a povolanými nám měnit náš způsob života,“ uvedl Mašek a pustil se do Čulíkovy kritiky. 

„Zejména se v mistrování vyžívají bývalí emigranti, jako jste Vy nebo pan Pehe či Schwarzenberg. Sociální euroinženýři nám dnes zavádí nesmysly, počínaje od zvrhlostí typu inkluze a gender přes hlásání údajné prospěšnosti nelegálních migrantů až po masírku, jak je EU ‚nej‘ a jak bez ní bídně zhyneme. V tom už dávno překročili svůj vzor – Trofima Lysenka ze SSSR a jeho souputníky. Protože zatím nemohou za jiný názor zavírat, vymysleli nálepkování a dehonestaci autorů nepohodlných názorů prostřednictvím různých agresivních neziskovek a nikým nevolených ‚odborníků‘,“ podotkl čtenář a dodal, že Britské listy jsou jedním z nejméně objektivních periodik. 
 
„Vaše útočná a netolerantní dogmata, jednostranné fanatické tweety pana Stroehleina, povýšenecké mentorování pana Kartouse a plivání na svoji zem od pana Orynského. O dalších ani nepíši, protože nechci být vulgární. Do toho replikování vybraných článků ultralevicového Guardianu a dalších nekriticky proevropských a promultikulti médií,“ napsal čtenář, jenž jako priority vnímá referendum o Czexitu, zrušení všech lidskoprávních neziskovek, zbavení volebního práva osob se dvěma občanstvími, kteří v ČR nežijí aspoň šest měsíců v roce, či ozbrojenou ostrahu hranic a omezení volného pohybu osob v rámci tzv. Schengenu. 
 
Původní text ZDE.
 
„Chceme silný a monokulturní stát, vládu pevné ruky, psané právo a vymahatelný pořádek bez politické korektnosti. Prostě nás nechte, ať si v ČR děláme, co uznáme za vhodné, a když se to někomu nelíbí a nechce respektovat vůli většiny, tak ať se svobodně odstěhuje. Nechyběli jste nám před rokem 1989 a nebudete nám chybět ani po roce 2018. Platí nejen pro Vás, ale i pro celou slavnou EU...,“ uzavřel čtenář.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…