Další nahrávka u Bártova soudu: Jankovský chválí Kočí

28.03.2012 20:28

Nejnovější nahrávka se údajně objeví u soudu se šéfem poslanců Věcí veřejných Vítem Bártou a bývalým poslancem této strany Jaroslavem Škárkou. Podle důvěryhodného zdroje serveru Týden.cz blízkého Věcem veřejným se má před soudem objevit záznam důvěrného rozhovoru mezi poslankyní Kristýnou Kočí a ministrem pro místní rozvoj Kamilem Jankovským (VV).

Další nahrávka u Bártova soudu: Jankovský chválí Kočí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalá poslankyně Kristýna Kočí

V nahrávce nyní již bývalá členka VV popisuje, jak chystala Bártovu diskreditaci. Jankovský jí prý odpověděl: "Dobře jsi to udělala, Kristýno." Rozhodně se nejedná o první nahrávku kolem Bárty. Věhlas si získala například ta z pražské kavárny Segafredo, na níž člen ostravských VV Lukáš Vích nahrál Kočí, jak mluví o chystaném vnitrostranickém puči. Nahrávkou se u soudu oháněl také Jaroslav Škárka; tvrdí, že má zaznamenáno, jak mu Vít Bárta předává peníze.

Kočí netuší, o co jde

"Vůbec netuším. Až budu vědět víc, až budu vědět, oč se jedná, kterého období se to týká, tak k tomu určitě vydám tiskové prohlášení," uvedl Jankovský pro Týden.cz k nahrávce.

"Soud s Vítem Bártou pokračuje ve středu 4. dubna. O žádné nahrávce mezi mnou a Kamilem Jankovským mi není nic známo, a pokud budu znova předvolána k soudu jako svědkyně, zodpovím pravdivě všechny další položené otázky u soudu," prohlásila Kočí. Dodala, že po poradě s právním zástupcem se nebude vyjadřovat k ničemu, co má nebo by i mohlo mít teoreticky souvislost s probíhajícím soudem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…