Další véčkařská nahrávka je na světě. Peake situaci považuje za úchylnou

29.03.2012 13:42

Nová nahrávka ze seriálu tajných záznamů o situaci v nejmenší vládní straně skutečně existuje. Ministr pro místní rozvoj na ní v loňském roce chválil Kristýnu Kočí za to, jak dobře se vypořádává s faktickým vůdcem nejmenší vládní strany Vítem Bártou. Informaci o existenci nahrávky novinářům potvrdila vicepremiérka Karolína Peake s tím, že nahrávání považuje za úchylné a nedůstojné.

Další véčkařská nahrávka je na světě. Peake situaci považuje za úchylnou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake ve studiu OVM

Vicepremiérka Karolína Peake (VV) novinářům potvrdila existenci další nahrávky spojené s Kristýnou Kočí. Na ní má ministr pro místní rozvoj dnes nezařazenou poslankyni chválit, jak dobře se jí daří diskreditovat faktického lídra VV Víta Bártu. Zprávu přináší server Novinky.cz.

Chci dodržet vše, s čím jsem šla do politiky

"Další údajná sebenahrávka Kristýny Kočí pouze potvrzuje, že to byla účelová hra na likvidaci nováčka ve vládě. Všem možným zprávám o nahrávkách odmítám naslouchat. Je to ztráta času. Vzájemné se nahrávání za účelem špinavých zákulisních her považuji za úchylné a nedůstojné," uvedla Peake.

Nejmenší vládní strana svolala na druhou hodinu odpolední tiskovou konferenci, na které hodlá vyložit nové skutečnosti, které puč  v nejmenší vládní straně představí v novém světle.

Peake dále v prohlášení uvedla, že současná situace překrývá ve veřejném prostoru "cíl, který považuji za důležitý, a to dodržet vše, s čím jsem do politiky šla  - odpracovat, jako členka vlády, maximum z programového prohlášení a dané kroky regulérně a jasně prezentovat".

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…