Dáte psa na obojek a pak ho na něm oběsíte. Kalousek řádil ve sněmovně a Martin Komárek mu odpověděl v podobném stylu

01.07.2016 15:27

Poslanec Martin Komárek (ANO) se na svém facebookovém profilu vyjádřil k exministru financí Miroslavu Kalouskovi (TOP 09). Rozhodně si nebral servítky a nebylo to poprvé.

Dáte psa na obojek a pak ho na něm oběsíte. Kalousek řádil ve sněmovně a Martin Komárek mu odpověděl v podobném stylu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

„Vyprávěl jsem vám už o Kalouskovi? Že ne? Tak poslyšte,“ uvedl svá slova Komárek. A všímá si jeho slov, kterými ukončil jeden ze svých dnešních projevů. „Pes se od vlka liší jen obojkem, na němž bývá zhusta oběšen,“ řekl Kalousek.

„Na první pohled elegantní. Ale z hlediska pravdivosti? Takže mops a čivava se liší od vlka jen obojkem? Westík, softík, bišonek, levretka... spíš se to podobá králíku či morčeti. A co psi divocí? Ti obojek nosí?“ ptá se Komárek. A pozastavuje se i nad psy, kteří jsou pouštěni na volno i tam, kde by obojek měli mít. 

„Proč to vlastně píšu? Protože s pravdivostí všech Kaldových plamenných projevů o údajném omezování svobody v zemi se to má naprosto přesně jako s pravdivostí tohoto bonmotu o psu a vlku,“ podotkl závěrem Komárek.

Komárek se do Kalouska pustil v minulosti již několikrát. Například před rokem o něm řekl, že je chasník a že možná byl „nacamranej jak houba“. Vymyslel pro něj také označení „piškuntál“, a to v souvislosti s ministrem financí Andrejem Babišem (ANO), do kterého se Kalousek často obouvá. „Kalousek je piškuntál, ten dobře ví, jak Babiše vytočit,“ řekl tehdy Komárek.

Celý příspěvek Martina Komárka:

Vprávěl jsem vám už o Kalouskovi? Že ne? Tak poslyšte.
Dneska zakončil jeden ze svých projevů takto: "Pes se od vlka totiž liší jen obojkem, na němž bývá zhusta oběšen." Na první pohled elegantní. Ale z hlediska pravdivosti? Takže mops a čivava se liší od vlka jen obojkem? Westík, softík, bišonek, levretka... spíš se to podobá králíku či morčeti :-). A co psi divocí? Ti obojek nosí? A mimochodem, všimli jste si, že by vaši známí zkusta věšeli své miláčky na obojcích, nebo je to spíš tak, že je pouští navolno i tam, kde by ten obojek měli mít? Proč to vlastně píšu? Protože s pravdivostí všech Kaldových plamenných projevů o údajném omezování svobody v zemi se to má naprosto přesně jako s pravdivostí tohoto bonmotu o psu a vlku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…