Děkuji policii, napsal poslanec Volný. A spustil další kanonádu: Plánovaná vražda

23.05.2021 18:25

Nezařazený poslanec Lubomír Volný poděkoval Policii České republiky za to, že požádala o jeho vydání k trestnímu stíhání za jeden z jeho výroků. Volný se chystá promluvit o léku na koronavirus – o ivermectinu.

Děkuji policii, napsal poslanec Volný. A spustil další kanonádu: Plánovaná vražda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Lubomír Volný

Deník N uveřejnil zprávu, že policie se chystá stíhat nezařazeného poslance Lubomíra Volného za jeden z jeho výroků.

„Podle mých informaci se připravuje plán na diskreditaci ivermektinu pomocí úmrtí (tedy vraždy) několika pacientů, kteří jej budou užívat,“ napsal Volný na sociální síti Facebook.

Policie k tomu napsala pár slov.

„Kdo se hodnověrným způsobem dozví, že někdo připravuje některý z vyjmenovaných tr. činů (včetně vraždy) a tento čin nepřekazí nebo neoznámí, může se sám dopustit trestného činu. Pokud tyto informace nemá a pouze je šíří, platí totéž. Pisatele předvoláváme k podání vysvětlení. ... Ve čtvrtek 20. 5. 2021 jsme odeslali do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky žádost o vydání poslance Lubomíra Volného k trestnímu stíhání pro podezření ze spáchání zločinu šíření poplašné zprávy,“ napsali k tomu policisté na Twitteru.

Poslanec Lubomír Volný a policie

Poslanec Lubomír Volný a policie

Když chtěl server slyšet. jak se Volný staví ke svému stíhání, poslanec novináře odbyl a prý se ještě choval vulgárně. Na sociální síti Twitter už byl sdílnější

„Děkuji Policii ČR za možnost v přímém přenosu z pléna Sněmovny opět zhodnotit jak prokazatelné výsledky ivermektinu v boji s covidem, tak celou dehonestační kampaň vůči němu. Věřím tomu, že jsem zachránil oběť či oběti plánované vraždy!“ napsal poslanec.

Poslanec Volný a policie

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…