Dezinformace! Chovancovo centrum ukázalo zprávu. Týká se Klause a EU

15.06.2017 18:55

Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám (CTHH) upozornilo na jednu z dezinformací, která se objevila na serveru Pravda.ru. Svůj poznatek týkající se Česka a Evropské unie centrum zveřejnilo na svém twitterovém profilu.

Dezinformace! Chovancovo centrum ukázalo zprávu. Týká se Klause a EU
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Evropa, Rusko

„Bývalý prezident Václav Klaus zveřejnil svůj názor: nastal čas začít připravovat odchod naší země z Evropské unie,“ píše CTHH. A všímá si také titulku, jenž se objevil na serveru Pravda.ru. „Česko zkoumá možnosti odchodu z Evropské unie,“ píše server. A právě toto označilo Centrum za dezinformaci.

Centrum funguje od začátku letošního roku na ministerstvu vnitra, bylo vytvořeno na základě doporučení auditu národní bezpečnosti, který měl prověřit, jak je země připravena čelit současným závažným bezpečnostním hrozbám a jaká je odolnost státu při přímé konfrontaci s nebezpečím.

  • Tweet najdete ZDE

Centrum se zabývá terorismem, extremismem, dezinformacemi, bezpečnostními aspekty migrace, ozbrojenými skupinami a dalšími tématy, která mohou závažně ohrozit bezpečnost země. Zjištění předává policii, armádě a tajným službám. Jedna z částí oddělení se specializuje na odhalování dezinformací z otevřených zdrojů a jejich vyvracení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…