Diletanti! Veleba ztrhal ČT za to, jak "odbyla" Zemanův velký projev v USA

02.03.2015 22:00

Senátor Jan Veleba (SPO) se znovu zostra opřel do veřejnoprávní České televize. Za příklad její špatné práce si znovu vzal prezidenta Miloše Zemana, respektive informování o jeho cestě do USA. Ve vysílání mu prý bylo věnováno příliš málo prostoru, ale není to jen o Miloši Zemanovi. Znovu upozornil na akci chystanou pro podporu prezidenta. Jak o ní bude referovat ČT, ptá se.

Diletanti! Veleba ztrhal ČT za to, jak "odbyla" Zemanův velký projev v USA
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

V odpovědi čtenáři či čtenářce, která vystupuje pod označením smějící se bestie 2 Veleba napsal, že televizi řídí diletanti, když nejsou schopni podrobněji informovat o úspěchu, který Miloš Zeman měl se svým proslovem na Americko-izraelském výboru pro veřejné záležitosti ve Washingtonu. Ten byl víc než jednou přerušen potleskem vestoje.

"Toto ovšem není jenom o Miloši Zemanovi, toto chování ČT má v tomto případě i významné mezinárodní konotace - boj proti Islámskému státu, naše politika k Izraeli a další. Proto píši o diletantech a jsem rád, že jsem v minulém týdnu podal návrh novely zákona o televizních poplatcích s podporou 17 senátorů. Dnešní výkon ČT je dokladem, že je to nutné!" zdůraznil senátor.

Přileje ČT další olej do ohně, ptá se senátor

Následně se rozepsal o chystané akci na podporu prezidenta, kterého podle Veleby podporuje mlčící většina národa. Ta by nyní měla přestat mlčet. Zákonodárce proto svolává demonstraci na sobotu 7. března na Hradčanské náměstí. Senátor také slibuje, že celá akce bude zaznamenána a výsledek porovnán s tím, jak akci bude prezentovat ČT, pokud se prý bude vůbec namáhat akci zaznamenat.

"Já mám dnes už několik set sympatizantů, kteří žádají, aby se něco s ČT udělalo. Jsou mezi nimi tací, kteří zvažují začít organizovat neplacení televizních poplatků - takto to začalo na Slovensku a skončilo zrušením těchto poplatků. Sečteno a podtrženo - jsem si jist, že se tu cosi rodí, že je tu odpor značné části koncesionářů a že pokud ČT v sobotu opět přilije olej do ohně, tak to může odstartovat další akce. Ale počkejme si, lidí přijde určitě dost," myslí si Veleba.

Otázky a odpovědi najdete na oficiálním profilu senátora Jana Veleby na ParlamentníchListech.cz:

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …