Diváky OVM Blažek nepřesvědčil. Přijde ještě větší marasmus, píší na Facebook

08.07.2012 19:37

Nový ministr spravedlnosti Pavel Blažek poprvé mluvil v Otázkách Václava Moravce. Fanoušky pořadu, kteří své dojmy píší na Facebook, ale zrovna nepotěšil. Ani projevem, ani vizemi.

Diváky OVM Blažek nepřesvědčil. Přijde ještě větší marasmus, píší na Facebook
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr spravedlnosti Pavel Blažek

„Nový ministr Blažek ve mě vůbec nevzbuzuje důvěru, neumí mluvit jasně a věcně, má styl zřejmě jak byl zvyklý z přednášek, zdlouhavě rozebírat věci, jen orientační, nikoli rozhodující a důležité!“ napsala například Yvett Sadílek Hrachovcová.

A nebyla jediná. „Mně se zdá, že ví o čem mluví...pokud se věc nedostane do médií, je vyhráno. Nebude se nic řešit a jedeme dál...V tomto státě se převážně dozvídáme jen z medií a díky nim většinou policie i státní zastupitelství začne na oko konat....ač nedokoná...Blažek bude "dobrej“ ministr...přejmenoval bych jeho ministerstvo na HUSÁKOVO TICHO...“ rozčílil Blažek Zdeňka Fitzgeralda Trávníčka.

Podle většiny diváků Otázek, kteří se rozhodli na facebookové stránce pořadu vyjádřit, Blažek ministerstvu rozhodně nepomůže, spíše naopak. „Ano, tak nám pan Blažek ukázal, jak povede justici zvesela ještě do většího marasmu...opravdu právník jako noha...“ myslí si Hanny Bodymindspiritawakening.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…