Do p*dele s vámi. Jiří Strach rozstřelil politický skandál

16.02.2022 13:39 | Ze sítí

„S tímhle děte do p*dele,“ reagoval doslova na nejnovější a již staženou výzvu iniciativy Otevřeme Česko – Chcípl PES režisér Jiří Strach. Senátorka Miroslava Němcová (ODS) napsala, že „hluboce vámi opovrhuji, jste srabi“. Organizátoři iniciativy dnes zveřejnili adresy bydlišť zákonodárců, kteří hlasují pro pandemický zákon a vyzvali k demonstracím u jejich domovů. Následně svůj krok korigovali.

Do p*dele s vámi. Jiří Strach rozstřelil politický skandál
Foto: Repro Youtube
Popisek: Režisér Jiří Strach

„Chcípl pes – a páchne odporně jako chcíplý pes. S tímhle děte do p*dele,“ zareagoval na nejnovější akci iniciativy Chcípl PES režisér Jiří Strach. Uskupení Otevřeme Česko – Chcípl PES totiž dnes zveřejnilo adresy sedmi desítek členů dolní komory, kteří vyjadřují souhlas s novelou pandemického zákona. Kromě Stracha to mimo jiné odsoudil také ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) a vyzval i ostatní členy dolní komory bez rozdílu politické příslušnosti. Zároveň oznámil, že policie už podniká opatření na ochranu rodin zákonodárců. 

chcípl pes – a páchne odporně jako chcíplý pes
S tímhle děte do p*dele.

— Jiri Strach (@Lotzasrando) February 16, 2022

Další, kdo iniciativu odsoudil, je senátorka Miroslava Němcová (ODS). „Chcípl pes vyzval k terorizování rodin poslanců, kteří hlasovali pro pandemický zákon. Byly zveřejněny soukromé adresy zákonodárců. V době, kdy zasedá Sněmovna, si dávají u jejich domů sraz zblblé a zmanipulované bojůvky. Nebojím se vás a hluboce vámi opovrhuji, jste srabi,“ uvedla Němcová.

Chcípl pes vyzval k terorizování rodin poslanců, kteří hlasovali pro pandemický zákon. Byly zveřejněny soukromé adresy zákonodárců. V době, kdy zasedá Sněmovna, si dávají u jejich domů sraz zblblé a zmanipulované bojůvky. Nebojím se vás a hluboce vámi opovrhuji, jste srabi.

— Miroslava Němcová (@Nemcova_Mirka) February 16, 2022

Policie na twitteru potvrdila, že výzvu iniciativy Chcípl PES zaznamenala a že přijímá „adekvátní opatření“. „Organizátoři vyzývají k protestům proti poslancům v místě jejich bydliště, přestože vědí, že jsou v Poslanecké sněmovně. Jsme okamžitě připraveni zakročit, pokud dojde k jakémukoliv protiprávnímu jednání,“ uvedla policie. Iniciativa svolala další demonstraci i před budovu Sněmovny na Malostranském náměstí v Praze.

„Po včerejším maratonu a po neuvěřitelném precedentu porušení jednacího řádu Sněmovny jsme dnes vyzvali občany České republiky, aby svůj nesouhlas s pandemickým zákonem přišli prezentovat do poslaneckých kanceláří poslanců, kteří tento pandemický zákon podpořili. Bohužel se mohly mezi adresy, které jsou veřejné, dostat i adresy trvalého bydliště. Všechny adresy jsou z veřejných zdrojů. Hlavním viníkem je Fiala a Pekarová, kteří odmítli sdělit, kdy bude zařazen bod týkající se přehlasování senátního veta! Vše se pak dělá narychlo a mohou vznikat chyby. Vyzýváme občany, aby své stanovisko přišli říci do kanceláří poslanců ve svých obvodech,“ poznamenali následně k celé věci zástupci iniciativy Chcípl PES.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …