Do pr*ele, co to je? Známý aktivista udeřil na policisty

10.05.2016 21:00

Aktivista Jakub Pitron, který se v čase návštěvy čínského prezidenta v Praze chystal svolat největší demonstraci od listopadu 1989 proti čínským predátorům, znovu bije na poplach. Tentokrát kvůli české policii, která zřejmě usoudila, že se vlastně nic nestalo, když byl v České republice pobodán muslim.

Do pr*ele, co to je? Známý aktivista udeřil na policisty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní zásah proti demonstrujícím

„Ty vole, co to je? Jak že, podle nich nešlo o těžké ublížení na zdraví, protože čepel prošla jenom tři centimetry a nedošlo ani k poranění břišní dutiny? Ta čepel tam hlavně do prdele neměla co dělat. Takže do tří centimetrů se můžeme jako beztrestně popichovat? Policie vážně legalizuje násilí? To nám teď vydají tabulky, že když do srdce, tak do 1 cm, do stehna můžeme 4 cm? A budou povolené dva vpichy po 1 centimetru?“ ptá se na sociální síti Facebook Pitron.

Připomeňme, že šlo o případ muže pobodaného ve Vršovicích na počátku roku dvěma neznámými útočníky. Deník Právo skutečně s odvoláním na přítelkyni pobodaného muže Evu Zahradníčkovou napsal, že policistům scházejí kamerové záznamy o útoku a útok sám o sobě neznamenal těžké ublížení na zdraví. Proto se případem nebudou strážci zákona zabývat.

Policie se však nechce k případu vyjadřovat, protože usnesení o odsunutí případu zatím nenabylo právní moci. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…